Nosūti elektronisku pastkarti no Jelgavas

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī jelgavniekiem un pilsētas viesiem ir pieejams jauns pakalpojums – iespēja nosūtīt elektronisku pastkarti ar Jelgavas skatu un sveicienu no Jelgavas. Kartiņas sūtīšanas izvēlne pieejama latviešu valodā un septiņās svešvalodās – krievu, angļu, lietuviešu, igauņu, vācu, franču un itāļu.

Apmeklējot tūrisma informācijas centru Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, ir iespējams nosūtīt virtuālu sveicienu – elektronisku pastkarti no Jelgavas. Tā ir iespēja saviem draugiem un tuviniekiem pastāstīt par viesošanos Jelgavā, kā arī aicināt ciemos uz Jelgavu kādu sev tuvu cilvēku.

Pastkartes sūtīšanai pieejams skārienjutīgs ekrāns torņa 1. stāvā. Lai nosūtītu kartiņu, ir jāizvēlas kāds no piedāvātajiem Jelgavas skatiem, tad jāievada kartiņas saņēmēja e-pasta adrese, sveiciena teksts un noslēgumā jāapstiprina pastkartes sūtīšana. Kartiņu ar Jelgavas skatu un apsveikumu adresāts saņems savā e-pasta kastītē.

Kartiņas iespējams nosūtīt ar dažādiem Jelgavas skatiem – Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torni, Jelgavas pili, Ģederta Eliasa Jelgavas vēstures un mākslas muzeju, Ādolfa Alunāna memoriālo muzeju, gājēju tiltu ''Mītava'', savvaļas zirgiem Lielupes palienes pļavās un citiem skatiem. Kartiņas sūtīšanas izvēlne pieejama latviešu valodā un septiņās svešvalodās – krievu, angļu, lietuviešu, igauņu, vācu, franču un itāļu. Elektroniskās pastkartes sūtīšana ir bezmaksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46285605sec.