Iepazīsti Jelgavas novadu veloekskursijā

Sestdien, 9. augustā pulksten 12.00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā ar velosipēdiem un iepazīt Jelgavas novada Vircavas un Jaunsvirlaukas pagastus. Veloekskursijas laikā gida pavadībā tiks apmeklēts Vircavas muižas parks, Dzintara kapela Jaunsvirlaukas pagastā, kā arī Staļģenes muiža.

Ekskursijas dalībniekiem kopā ar gidi Inu Jurģi maršruta garumā būs iespējams iepazīt Jelgavas novada Vircavas un Jaunsvirlaukas pagastu vēstures liecības un dabas vērtības. Maršruts pa meža ceļiem un stigām aizvedīs līdz Vircavai, kur tiks apskatīta senās Vircavas muižas ēka un parks. Nākamā apskates vieta būs netālu no Dzirnieku ciema - Staļģenes Sv. Jaunavas Marijas baznīca jeb Dzintara kapela. Šis nelielais dievnams ir tapis 1998. gadā par Vācijā saziedotiem līdzekļiem un tās altāri rotā dzintara krusts, tāpēc to atpazīst arī pēc nosaukuma ''Dzintara kapela''. Šeit būs iespējams atpūsties un apēst līdzpaņemtās uzkodas. Staļģenes ciemā varēs apskatīt kādreizējo Staļģenes muižas ēku, kurā pašlaik atrodas skola, un tās jauno piebūvi- sporta halli. Atpakaļceļā maršruts vedīs cauri Vecsvirlaukai un Kārniņiem līdz Jelgavai.

Ekskursijas sākums 9. augustā pulksten 12.00 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā. Ekskursijas maršruta garums aptuveni 50 kilometri, atgriešanās Jelgavā paredzēta līdz pulksten 18.30. Maksa par ekskursiju: 4.00 EUR pieaugušajiem; 3.00 EUR skolēniem, studentiem, pensionāriem; pirmsskolas vecuma bērniem bezmaksas. Ģimenei (2 pieaugušie ar 2 un vairāk bērniem līdz 16 gadu vecumam) - 3.50EUR pieaugušajiem, 2.50 EUR bērniem. Vairāk informācijas un pieteikšanās ekskursijai pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6688149sec.