Jelgavas «Metāla svētkos» spēlēs «Metāla spēles»

Jau sestdien, 6. septembrī, no pulksten 11 līdz pat 15 Jelgavā, Raiņa parkā Metāla Svētkos spēlēsim Metāla spēles, kuri jau tradicionāli piedāvā svētku dalībniekiem iespēju gūt zināšanas, idejas un izaicinājumu.

Metāla spēļu aizraujošais spēks slēpjas to daudzveidīgajā saturā – no metālapstrādes, uzņēmējdarbības, amatniecības, karjeras un izglītības iespēju iepazīšanas līdz pat izklaidei, ļaujot katram svētku dalībniekam atrast un izvēlēties tieši sev interesējošo!

Raiņa parks kļūs par lielu spēļu laukumu, kas sadalīts septiņās daļās –

Metālapstrādes profesionāļu spēles – nozares uzņēmumi un izglītības iespējas metālapstrādes profesijās. Kā jau metāla svētkos būs arī metināšanas konkurss.

Uzņēmēju Metāla spēles – šeit būs spēka spēles pieaugušajiem un bērniem, metāla robotu deja, lielākā brīvdabas darbnīca, iespēja izmēģināt dažādus instrumentus, iekārtas un tehniku, iegūt darba piedāvājumu un iepazīt dažādus uzņēmumus.

Amatnieku Metāla spēles – metāla dizaina priekšmeti, rotaslietas, metālkalumi, arī metāla gleznasgruzīnu "čekankas". Iespēja iepazīties ar sešu jauno mākslinieku, Latvijas Mākslas akadēmijas Metāla dizaina nodaļas studentu, veikumu.

Izglītojošas Metāla spēles – Izglītības iespējas jauniešiem un pieaugušajiem. Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra Atvērto durvju diena, kā arī, piesakoties kursiem, saņemt desmit procentu atlaidi mācību maksai.

Izzinošās Metāla spēles – Zinātnes teātris, MINIPHÄNOMENTA eksperimenti, roboti, ekspozīcijas "Metāla rīki miera un kara laikos" un "Metāls. Māksla. literatūra", Montesori attīstošās spēles, metāla plaukts "Ņem grāmatu par brīvu!".

Ekstrēmās Metāla spēles – Džampošana, skeitocikli, Bumper Bike, bamperpols, Millenium šūpoles.

Sportiskās Metāla spēles – Profesionālu radio vadāmo mašīnu trase, paukošana, stepa dejas, elektromobiļi, sportiskas aktivitātes, veiklības uzdevumi, konkursi.

"Stokker" brīvdabas darbnīcā būs iespējams ikvienam izmēģināt dažādus instrumentus, iekārtas un tehniku. Paņem līdzi savus materiālus un ar speciālistu konsultāciju piemeklē un pārliecinies par piemērotāko instrumentu izvēli. Pēc labi padarīta darba "Stokker" aicinās nobaudīt gardu zupu.

Svētku laikā plaša kultūras programma ar grupu "Dzelzs vilks", pūtēju orķestri, zobenu cīņām, stepa deju paraugdemonstrējumiem u.c. Bet pilsētu iepazīt varēs, orientēšanās spēlē «Metālam pa pēdām», meklējot objektus pilsētā, kas saistīti ar metālu. Sīkāk par orientēšanos www.visitjelgava.lv

Plašāku informāciju par Metāla svētkiem, to dalībniekiem un precīziem norises laikiem atradīsiet mājas lapā www.metalasvetki.info

Svētkus organizē Jelgavas pašvaldība, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs un iestāde „Kultūra” sadarbībā ar Mašīnbūves un Metālapstrādes Rūpniecības asociāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51898909sec.