Tūrisma vakarā - velobraucēju piedzīvojumi Ziemeļamerikas plašumos

29.janvārī, pl.18:00, Jelgavas Sv.Trīvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars. Šoreiz vakara viesi būs aizrautīgi velobraucēji, jelgavnieki - Zane Grava un Aigars Rumpis, kas atklās savus piedzīvojumus apceļojot Ziemeļameriku ar velosipēdiem.

2015.gads ir Jelgavas 750 gadu jubilejas gads. Atzīmējot šo nozīmīgo notikumu, tematiskajos tūrisma vakaros dalīties ar savu ceļojumu pieredzi šogad tiks aicināti tieši jelgavnieki. Pirmie šī gada tematiskā tūrisma vakara viesi būs Zane Grava un Aigars Rumpis. Gan Aigars, gan Zane ir aizrautīgi velobraucēji. Velosipēda mugurā apceļota gan Latvija un Eiropa, gan valstis otrpus okeānam. Ziemeļamerikā Zane un Aigars bijuši divas reizes un ar velosipēdu tur nobraukti ap 1600km. Zane stāsta, ka ceļojumu mērķis bijis apmeklēt olimpiskās pilsētas un trimdas latviešu nometnes. Ceļojuma laikā Zane un Aigars pabijuši Bostonā, Ņujorkā, Monreālā, Toronto un citās ASV un Kanādas pilsētās.

Tūrisma vakarā būs iespēja uzzināt vairāk par Zanes un Aigara ceļojumu, dzirdēt stāstus par ceļojuma laikā sastaptajiem latviešiem, gūt vizuālu ieskatu fotogrāfijās un īsfilmās, kā arī apskatīt suvenīrus un kartiņas. Tūrisma vakarā tiks stāstīta arī praktiska informācija, kā sagatavoties līdzīgam ceļojumam- karšu izpēte, naktsmītņu meklēšana aptuvenā maršruta ietvaros, sadarbības un potenciālo sponsoru piesaistes meklēšana u.c. noderīgas lietas.

Tematiskais tūrisma vakars ''Velobraucēji Ziemeļamerikas plašumos'' notiks 29.janvārī, pl.18:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Dalības maksa – 1,00 EUR, pirmskolas vecuma bērniem- bezmaksas. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82812905sec.