Adventes svētdienās Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies sarunu vakari

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornis aicina adventes svētdienas sagaidīt svētku noskaņojumā. Katru adventes svētdienu Torņa stiklotajā skatu platformā norisināsies sarunu vakari, kur kopā ar īpašajiem vakara viesiem būs iespējams doties pārdomu pasaulē par dvēseliskām un cilvēciskām vērtībām un svētku būtību. Pirmajā adventē, 2015. gada 29.novembrī Tornī viesosies grāmatas "Dvēseles čuksti" autore Evija Maurmane. Muzikālo noskaņu sarunu vakarā radīs Daina Rozenberga.

Grāmata "Dvēseļu čuksti" ir Evitas atziņu krājums, kam aizsākumi meklējami pirms pāris gadiem, kad autores ikdienā ielauzās smagi pārdzīvojumi. Gūtās atziņas ir apliecinājums tam, ka zaudējums var būt svētīgs. Kā atzīst Rīgas Lutera draudzes mācītājs Linards Rozentāls, Evitas grāmata sniedz ieskatu 21. gadsimta transracionālajā garīgumā, kas pilnā mērā izmanto veselo saprātu un asi kritisko prātu, lai atzītu robežas, aiz kurām sākas tas, kas saprātu papildina – intuīcija, iztēle, ķermeņa uztvere un citas izziņas pieejas.

Sarunu vakarā autore stāstīs, par grāmatas tapšanas laiku, kurš izdzīvots līdzīgi svētceļojumam – iekšējam un dziļam… meklējot atbildes, meklējot savu unikālo dzīves ceļu. Iekšējā klusumā piedzimušas daudzas Gaismas pērles, kuras ļāvušas Tumsu pārvērst Gaismā.

Sarunu vakars kopā ar Evitu Maurmani notiks 2015. gada 29.novembrī, pl.16:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Ieeja sarunu vakarā bez maksas.

Aicinām apmeklēt sarunu vakarus arī pārējās adventes svētdienās: 6.decembrī tikšanās ar Valdi Muktupāvelu, 13.decembrī tikšanās ar Jāni Streiču, savukārt 4.adventē, 20.decembrī – sarunu vakars ar Jelgavas Sv.Annas baznīcas mācītāju Kasparu Kovaļovu.

Vairāk informācijas pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17106414sec.