Notiks siltiem stāstiem pildīts tūrisma vakars «Sahāras vilinājumi»

2016. gada 28.janvārī, pl.18:00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars. Vakara viesis – gids un pasaules apceļotājs Andris Geidāns dalīsies iespaidos par piedzīvoto ceļojuma laikā pa Sahāras tuksnesi Āfrikā.

Tūrisma aģentūras "Impro" gids Andris Geidāns ir apceļojis gandrīz pusi pasaules un iepazinis dažādas valstis, tautas un kultūras. Andris jau reiz ir viesojies tūrisma vakarā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, stāstot par krāšņo Brazīliju. Šoreiz tūrisma vakara viesi tiks aizvesti virtuālā stāstu ceļojumā uz Āfriku un lielāko smilšu tuksnesi pasaulē – Sahāru.

Vakara gaitā Andris pastāstīs par Alžīrijas R-Sahāru un Sahāras Lībijas tuksneša daļu. Tiks atklāts, kāds ir tuksnesis Ziemaļāfrikā, un kā sajūtas šajā tuksnesī atšķiras no sajūtām tuksnešos citviet pasaulē. Andris arī iepazīstinās ar ceļojumā sastaptajām Sahāras civilizācijām, kas burtiski dzīvo nekurienes vidū. Tiks sniegta arī praktiska informācija - kā šāda veida ceļojumam jāsagatavojas, kas jāņem līdzi un kas noteikti jāievēro dodoties šāda veida piedzīvojumos.

Andris Geidāns arī sagatavojis nelielus video, kurus skatoties tūrisma vakara apmeklētāji sajutīsies kā esot tur uz vietas – Sahārā… būs daudz smiltis, skaisti skati un  video fonā šalkos tuksneša vējš.

Tematiskais tūrisma vakars "Sahāras vilinājumi" notiks 2016. gada 28.janvārī, pl.18:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95861888sec.