Apmeklē tūrisma vakaru «Ar rollerslēpēm ceļojumā pāri Ziemeļamerikai»

2016. gada 25. februārī, plkst. 18:00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars. Vakara viesis Raimonds Dombrovskis dalīsies iespaidos par savu īpašo un piedzīvojumiem bagāto ceļojumu apkārt Ziemeļamerikai ar rollerslēpēm.

Raimonds Dombrovskis, dzimis Rīgā un 1979.gadā ar ģimeni emigrējis uz ASV, plašāk pazīstams kā profesionāls biatlonists –  bijis 7 kārtējs ASV čempions un 1988.gadā ticis iekļauts ASV olimpiskajā izlasē. Diemžēl Raimondam neizdevās piedalīties Kalgari Ziemas Olimpiskajās spēlēs veselības problēmu dēļ. Tas bija pagrieziena punkts viņa karjerā, kas arī kļuva par īsto brīdi piepildīt savus sapņus ārpus profesionālā sporta. Raimondu vienmēr ir aizrāvuši piedzīvojumi, tāpēc viņš nolēma doties ceļojumā ar rollerslēpēm – viņa mērķis bija nobraukt 6759 km no Kanādas līdz pat Meksikai 90 dienās. Neviens pirms viņa neko tādu nebija paveicis un neviens šo ceļa posmu šādā veidā nav veicis joprojām.

Sava neparastā ceļojuma laikā Raimonds izzināja sevi kā cilvēku, iepazina unikālo Ziemeļamerikas dabu, kā arī satika daudz vietējo iedzīvotāju un ceļotāju. Savstarpējās sarunās atklājas Latvijas nozīme Raimonda dzīvē. Viņš bija pārliecināts par Latvijas spēju kļūt neatkarīgai. Savas pārliecības vadīts, Raimonds izmantoja katru iespēju, lai stāstītu par Latviju un latviešiem.

Tūrisma vakarā Raimonds pastāstīs par savu ceļojumu, par spilgtajiem iespaidiem, kas gūti tā laikā, kā arī dalīsies ar unikāliem foto un video kadriem, kas uzņemti ceļojuma laikā.

Tematiskais tūrisma vakars "Ar rollerslēpēm ceļojumā pāri Ziemeļamerikai" notiks 2016. gada 25.februārī, pl.18:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54493403sec.