Jelgavas baznīcas tornī norisināsies tematiskais tūrisma vakars «Vēstules no Āfrikas»

2016. gada 28.aprīlī pulksten 18 Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies tematiskais tūrisma vakars "Vēstules no Āfrikas". Tūrisma vakara viesi Mārtiņš Sils un Andžs Ūbelis dalīsies iespaidos par trīs mēnešus ilgo ekspedīciju ar motocikliem no Labās Cerības raga Keiptaunā līdz Eiropas tālākajam ziemeļu punktam Nordkapam.

Tūrisma vakara viesi Mārtiņš Sils un Andžs Ūbelis ir piedzīvojumu meklētāji, kurus vieno aizrautīga ceļošana, kalnos kāpšana, riteņbraukšana, aktīva laika pavadīšana ģimenes un draugu lokā un, protams, motocikli. Paši atzīst, ka, braucot ekspedīcijās ar motocikliem, viņus pavada zinātkāre, piedzīvojumu gars, vēlme dalīties ar pieredzēto un iedrošināt arī citus sapņot un veikt savas dzīves ceļojumus.

Iedvesmu ceļot ar motocikliem no Āfrikas dienvidiem līdz Eiropas ziemeļiem rada Mārtiņš pēc tam, kad ar savu motociklu bija veicis pusgadu ilgu ekspedīciju, apbraucot apkārt pasaulei. Tūrisma vakara laikā viesi dalīsies iespaidos, kā tika veikts ceļojums pa Āfriku ar Latvijas skolēnu radītu tālvadību, kā radās ideja iesaistīt Latvijas skolēnus patstāvīgai Āfrikas valstu izpētei, kādi mīti tika lauzti ceļojuma laikā un kādus pārsteigumus piedzīvoja ceļotāji trīs mēnešu ekspedīcijā ar motocikliem.

Visu aprīļa mēnesi Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa kāpņu telpā apskatāma fotoizstāde "Vēstules no Āfrikas", kur atspoguļoti Mārtiņa un Andža ekspedīcijas spilgtākie momenti.

Tematiskais tūrisma vakars "Vēstules no Āfrikas" norisināsies 28.aprīlī pulksten 18 Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa telefonu 63005447 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92346001sec.