Preiļu parka aktīvās atpūtas zonā kopīgiem spēkiem tiks izveidota «Sajūtu taka»

Preiļu novada dome sadarbībā ar biedrību "Ģimeņu atbalsta centrs "Puķuzirnis"" Preiļu parka aktīvās atpūtas zonā aicina izveidot "Sajūtu taku" no dabīgajiem materiāliem.

"Sajūtu taka" tiks izveidota kopīgiem spēkiem, sanākot kopā Preiļu novada ģimenēm, organizācijām un uzņēmumiem. Aicinām takas izveidošanai sagādāt un atnest dabīgos materiālus - ozolzīles, kastaņus, egļu un priežu čiekurus, sūnas, oļus vai akmentiņus, koka granulas, zāģu skaidas, smiltis. Sadarbībā ar SIA "Preiļu saimnieks" tiks sagatavota takas pamatne, kurā katra ģimene un organizācija varēs atstāt atnestos dabīgos materiālus. Sajūtu takā viena materiāla laukums tiek plānots 1 metrs (platumā) x 2 metri (garumā).

Izveidojot šo taku, mazajiem bērniem tiks dota iespēja iepazīties ar dažādiem dabas materiāliem, tos iztaustot ar rokām un kājām. Vasaras sezonā sajūtu taku varēs izmantot bērni, vecāki un vecvecāki, lai stiprinātu savu imunitāti.

"Sajūtu taka" tiks veidota Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā 2016. gada 1. jūnijā. Preiļu novada ģimenes un organizācijas tiek aicinātas savākt dabas materiālus un dalīties ar tiem "Sajūtu takas" izveidei. Lūgums sniegt informāciju par konkrēto dabas materiālu sagādāšanu Preiļu novada domes Attīstības daļas projektu koordinatorei Inesei Matisānei, tālruņa numurs 26315587, e-pasts: [email protected].

Lūgums ģimenēm, kaut nedaudz, bet pa kripatiņai dalīties ar rudenī savāktajām ozolzīlēm, kastaņiem, kā arī aktīvi krāt vīna pudeļu korķus.   

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.582546sec.