2015. gada pavasara-vasaras kolekcija ir pārsteigumu un greznības pilna

Aksesuāru kolekcija turpina attīstīties no sezonas uz sezonu, piesakot jaunus akcentus stila izpausmēs un palielinot arī kvalitātes līmeni. Ikoniskos modeļus dažādos stilos tagad atpazīst modes pazinēji visā pasaulē, un arī 2015. gada pavasara-vasaras kolekcijai izdosies pārsteigt to sieviešu pasauli, kuras meklē modīgas izpausmes, praktiskumu un īpašu uzmanību detaļās.

Šī sezona atver durvis vairākām Apavu kolekcijas inovācijām, jau sākot no tiešas ražošanas kontroles un attiecīgi modeļu kvalitātes uzlabošanas. Apjomīga sērija, kas piedāvā apavus neskaitāmiem gadījumiem un lietošanas nolūkiem, šeit lielisks piemērs ir dažādie papēžu augstumi, – un to īpašu dara specifiskā detaļu izpēte, piemēram, neslīdoši, gumijas lējumi sirds formā visos apavu modeļos ar ādas zoli.

Kolekcija piedāvā arī svarīgu kedu projektu: pieejamas ne tikai zamša vai bagātīgi ar mežģīnēm, rotājumiem un aplikācijām greznotas kedas ar īpašu iekšējo zoli un rāvējslēdzēju vieglākai uzvilkšanai, bet arī skriešanas apavi, kas atklāj zīmola jauno eleganto valdzinājumu, tos bagātina dzīvnieku apdrukas, gaismas punkti un izšuvumi, kas veidoti atbilstoši zīmola vadlīnijām.

Baikeru zābaki kļūst aizvien oriģinālāki un to variācijas iepriecēs visas modernās meitenes. Lūk, viens piemērs – zābaki ar mežģīnēm kombinācijā ar uzkārstu govs ādu un kontrastējošās krāsās „netīrākam” un raupjākam izskatam; gaišuma nianses piešķir piekariņš sirds formā. Tad vēl viens modelis ar izcirtumiem sirds formā, salikums starp Camperos zābakiem un Teksasas stila kurpēm, kas padarīts maigāks atbilstoši TWIN-SET stilam, kā arī zīmola jaunais modelis no uzkārsta zamša ar plaisājuma efektu, ažūru virsmu un ziedu rotājumiem.

Īpašiem gadījumiem vadošā pozīcija pieder augstpapēžu kurpēm, kas pieejamas dažādos modeļos. Piemēram, smailpapēžu zamša apavi ar akmentiņiem rotātu lentīti un platformu sandales ar vaļēju purngalu jau atkal no zamša, tās grezno romantiskas rišas, kas atbalso Ruches Leather rokassomu sērijas tematiku.

Augstpapēžu sandales ir pavedinošas un īpaši izgreznotas, piemēram, modelis ar mežģīņu un tīklotu virsmu kombinācijā ar zamša apdari gan apaviem, gan papēdim, rotāts ar ziedu aplikāciju no rievotas lentītes un ādas; šī modeļa papēdis ir smails, tāpēc apavi ir sievišķīgi un ideāli piemēroti nozīmīgiem notikumiem.

Viegli valkājamus un ērtus modeļus raksturo īpašas iezīmes, piemēram, kolekcijā iekļautas sandales ar jaunu zoli 3 cm augstumā, kas veidotas atbilstoši zīmola koncepcijai, vienmēr ar aplikācijām un žakarda apdarēm, ko iedvesmojusi apģērbu līnija. Īpaši modernas ir sandales ar ātro mikro aizdari kontrastējošās krāsās, tās bagātīgi klāj izšuvumi vai arī izlēmīgāku attieksmi piešķir mirdzošā virspuse un siksniņa ar kniedes aizdari sirds formā.

Arī Rokassomu sērija, kas piedāvā plašu, dažādu modeļu klāstu, nodrošina aizvien pieaugošu kvalitātes līmeni un uzmanību detaļās gan rokassomās, gan nelielās somiņās, kas piemērotas visdažādākajām personībām un noderēs valkāšanai visas dienas garumā. Zīmola klasisko vienību vidū ir arī Lady Lace sērija, kas līdzīgi Cécile sērijai, tiek piedāvāta trīs formātos un jaunievedumos – bucket soma, kas aizdarāma ar aukliņu, kā arī pusmēness formas somas un lielas rokassomas ar diviem rokturiem, ko raksturo sērijas iezīmes, piemēram, robiņu motīvs un kalnu kristālu kniedes, kā arī jaunievedums – nelieli, dekoratīvi ziedi.

Runājot par Cécile, arī šī daudzpusīgā soma piedāvā jauninājumus, kur ziedi tiek piedāvāti trīs absolūti jaunās interpretācijās: maigi romantiskā versijā ar ziedu izcirtumiem; ar retro sajūtu uz auduma pamatnes un efektu paspilgtinošu izšūtu krāsainu krellīšu motīvu; kā arī elegantā un modīgā versijā no teļādas ar dabīgu struktūru un lāzera grieztu rozes ornamentu, kas sasaucas ar apģērbu sēriju.

Paredzams, ka must-have modeļu jomā liels hīts TWIN-SET cienītāju vidū būs kvadrāta formas soma Elisabeth. Šī soma apvieno daudzpusīgumu un modernu izskatu, esot īstens décor-à-porter: glamūrs ar īpaši spožiem kalnu kristāliem sirds formā; savukārt urbāni sportisku sajūtu sniedz balinātā auduma efekts somās, kas tiek kombinēts ar tumšu ādu un kniedēm metāliskā apdarē; romantika ar mežģīņu rotājumiem, kas ieskauj sirds formas kniedes sānos; svaiga un aktuāla versija no mikro žakarda.

Lai slavinātu ziedus, kas dažādās noskaņās parādās Kolekcijā, tiek piedāvātas divas sērijas ar atšķirīgiem raksturlielumiem. Flower Laser sērija piedāvā romantisku ziedu pušķi, kas veidots no kolekcionāru mežģīnēm, kuras modeļiem piešķir maigas, sievišķīgas konstrukcijas. Romantisks valdzinājums izpaužas kā moderni un aktuāli rotājumi, kas veidoti ar lāzeru, lai radītu dažādu lielumu ziedu dizainus modeļu virsmās. Divas liela formāta rokassomas ir papildinātas ar siksniņām, kas noslēdzas ar sirdīm; šo somu atverē iestrādātas rišas un aukliņa, ko savelkot rodas svaigas ziedu buķetes sajūta. Flowers sērija piedāvā ziedu koncepciju absolūti jaunā dizainā ar stilizētām dažādu ziedu aprisēm, kas izveidotas virs dekoratīvā motīva. Savukārt clutch somu raksturo satriecošs reljefa efekts, kas grezno plecu siksnu pārloku un somas malas. Hromatiskā pasteļtoņu gamma ir sievišķīga un maiga, bet nelielie kalnu kristāli ir kā plaukstoši ziedi, kas izstaro vērtīgus gaismas starus.

Romantiskajai un pievilcīgajai Ruches Leather sērijai piemīt eleganta sievišķība, kas līdzinās kruzuļainiem svārkiem. Līdzīgi kā apģērbu kolekcijā rišas ir stilizētas un šīs somas lepojas ar trim volānu kārtām, tās veidotas no uzkārstas ādas un kontrastē ar pārējo somas materiālu – mīksto zamšu. Metāliskās detaļas piešķir izmeklētu efektu vēl lielākai pievilcībai.

Visām, kuras vēlas radīt telpā jautrību, bet vienmēr ar stilu, piemērota ir Heart Laser sērija, kas veidota ar stilizētiem sirds ornamentiem, kuri dzenas viens otram pakaļ kā lapas vējā. Ornamenti veidoti no bieza neilona tīkla ar caurspīdīgu, materiālam pieskaņotu efektu, bet iekšpusē ir izņemama soma ar rāvējslēdzēju. Detaļām uzmanības nav trūcis, tās rotaļājas ar rūpīgi līdzsvarotiem kontrastiem, piemēram, rokturi no īsta bambusa ar metāla galiem.

Printed Canvas sērija ir ietilpīga un funkcionāla ar dubultu rokturi, ko iespējams noregulēt no iekšpuses garāku vai īsāku. Šāds vienkāršs modelis ļauj izpausties dažādām personībām, jo tam īpaši modīgas nianses piešķir apdrukas, ko iedvesmojusi apģērbu kolekcija.

Visbeidzot, divas sērijas visām sievietēm, kam patīk elegance ik dienu. Wave Braided sērija piedāvā neparastas pīnes, kas izveidotas ar nevienāda platuma lenti un ļauj radīt 3D viļņu efektu. Sīki izstrādāto ģeometriju akcentē krāsas – pelēkbrūnā, ādas, dūmakainā un melnā. Papildu somu šarmu palielina metālisks kubs zeltītā apdarē un nappa āda, kas savīta ap lentēm. Aktuālām biznesa sievietēm Heart Accessory sērija piedāvā ietilpīgu, funkcionālu apjomu, atjaunotu safjāna šķiedru un minimālas, izsmalcinātas līnijas. Šo triju ietilpīgo rokassomu un clutch somas vadmotīvs ir divu, blāvi zeltainu metālisku stieņu saspēle ar sirds formas galiem, savukārt mazākās ādas somas pauž sērijas eleganci šuvumos un metāla kniedēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1958549sec.