Valmieras kultūras kartes īpašnieki iepazīs Valmieras teātra aizkulises

Oktobrī norisināsies īpašais pasākums Valmieras kultūras kartes īpašniekiem - ekskursija pa Valmieras drāmas teātra telpām. Klātesošie varēs iepazīt teātra aizkulises, grimētavā uzzināt, kā aktierus spēj nopūderēt līdz nepazīšanai, kā arī redzēt, cik plašas ir teātra nama telpas, kurās tiek glabāti izrāžu rekvizīti un uzzināt, cik cilvēku tiek iesaistīti vienas izrādes tapšanā. Aizraujošā stāstījumā ekskursantus pavadīs aktieris, galvenais administrators Arnolds Osis un mārketinga direktore Agita Mačuka.
Ekskursija tiks organizēta četros dažādos laikos, lai šajā kultūras piedzīvojumā varētu doties pēc iespējas vairāk Valmieras kultūras kartes īpašnieku. Ekskursijas notiks 17.oktobrī plkst.15.00, 22.oktobrī plkst.15.00, 24.oktobrī plkst.15.00 un 29.oktobrī plkst.15.00. Ekskursantu skaits katrā grupā ir ierobežots – 30 cilvēki, tāpēc aicinām interesentus pieteikties līdz 10. oktobrim, zvanot pa tālruni 28382051 (Līga) vai arī sūtot e-pastu [email protected]. Piesakoties ekskursijai, lūgums precizēt vēlamo datumu. Dalība ekskursijā ir bez maksas, ar vienu kultūras karti ekskursijā var piedalīties divas personas.
Lai veicinātu kultūras pasākumu apmeklētību un akcentētu Valmieru kā pilsētu ar daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras piedāvājumu, Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Valmieras pilsētas un tuvākās apkārtnes kultūras iestādēm 2012.gadā izveidoja unikālu kultūras produktu „Valmieras kultūras karte”. Kultūras kartes īpašnieku priekšrocība ir gan iespēja iegādāties biļetes uz pasākumiem izdevīgāk, gan arī apmeklēt īpašos pasākumus – tikšanās ar radošām personībām. Līdz šim izsniegtas 600 personalizētas Valmieras kultūras kartes.
Jau ziņots, ka, lai saņemtu Valmieras kultūras karti, neierobežotā laika periodā jāapmeklē sarīkojumi piecās no deviņām kultūras iestādēm. Valmieras kultūras kartē šobrīd iesaistījušās šādas iestādes un uzņēmumi: Valmieras drāmas teātris, Valmieras Kultūras centrs, Valmieras muzejs, mākslas „Galerija Laipa”, kinoteātris „Gaisma”, Dikļu pils, Sporta rehabilitācijas centrs, Tūrisma un transporta aģentūra „Balt-GO” un Jāņa Rozes grāmatnīca. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, jālūdz kasierim uzspiest zīmodziņu Valmieras kultūras kartes brošūrā, īpaši šim mērķim paredzētā vietā. Kad aizpildītas vismaz piecas no deviņām zīmogiem paredzētajām vietām, Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas iela 10) var apmainīt zīmogu kartiņu pret personalizētu Valmieras kultūras karti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84112sec.