Valmierā notiks Humora izrāde "Made in Latvija"

13.februārī plkst 19.00 Valmieras Kultūras centrā  būs skatāma jaunā humora izrāde “Made in  Latvija”.  Tajā piedalās Latvijas labākie humora profesionāļi no Latvijas teātriem.  Krāšņi tērpi, dziesmas, dejas, joki un parodijas -  tas viss, lai skatītāji uzņemtu tik nepieciešamo smieklu vitamīnu devu.

Režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem bija iespēja baudīt Latvijas Nacionālā teātra  uzvedumos  “ Žurka neBŪS!” un “Žurkas EX Libris” u.c.

Izrādē lomas atveido  Ivars Kļavinskis  – Nacionālā teātra anekdošu speciālists un komiķis, Mārtiņš Brūveris -  Nacionālā teātra aktieris, kas apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus  un to muzikālos priekšnesumus, Marģers Eglinskis – izcils komiķis un dziedātājs no Liepājas teātra, Kristians Kareļins – jaunais, bet jau iemīļotais Nacionālā teātra aktieris,  Aija Dzērve – Dailes teātra šarmantā aktrise  un Nacionālā teātra lielākais joku “plēsējs”  – Mārtiņš Egliens vai elegantais asprātis – Ivars Puga.

"Made in Latvija" – ir humora izrāde, kurā savīti asprātīgi dzīves  situāciju tēlojumi, smieklīgi stāsti, tas viss par mums pašiem – Latvijā radītiem un par to, ko esam te radījuši un ...  “savārījuši”.

Izrādē būs skatāmas dažādas dziesmu parodijas.  Žorža Siksnas mēģinās savas dziesmas dziedāt dažādā valodās lai “izsistos” pasaulē. Būs skatāms Dzintara Čīčas dzīves gājums uz skatuves,  kas sākās ar Bērnu Eirovīziju, līdz nonāca pie mums ar “Liktenslīnijām”. Būs skatāmi dažādi muzikāli brāļi – Kokari, Laivenieki , Ziemeļi, Ilmāri un daudz kas cits.

Nav iespējams pārstāstīt jokus, ko sagatavojuši izrādes veidotāji, to ir jāredz, jādzird un jāizsmejas visiem kopā, atnākot uz jauno izrādi.  

Jaunā izrāde ir loģisks turpinājums skatītāju iemīļotajām izrādēm "Sievietes, sievietes...", "Vīrieši, vīrieši...", "Kāzas, kāzas...", kurās skatītāji varēja izsmieties “līdz asarām” un aktieriem  aplaudēja, kājās stāvot.

Ieskats izrādē:

https://www.youtube.com/watch?v=VapL75VJ1yI&t=21s


Biļetes jau iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv  un Valmieras Kultūras centrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.439219sec.