Valmieras TIC aicina doties Lieldienu tradīciju izzināšanas pārgājienā

Sestdien, 31.martā, plkst.11.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrs (Valmieras TIC) aicina doties Lieldienu pārgājienā kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli. Pārgājiena laikā ikviens interesents būs aicināts izzināt un izmēģināt dažādas Latvijas un citu valstu Lieldienu tradīcijas.

Lieli un mazi varēs izmēģināt spēkus jau zināmajās Lieldienu tradīcijās – olu ripināšanā un to meklēšanā. Tāpat arī ikvienam būs iespējams uzzināt, ar kādām tradīcijām svētkus atzīmē citur pasaulē: Vācijā, Igaunijā, Austrālijā un citviet. Būs iespēja rast atbildes uz interesantiem jautājumiem, piemēram, kurā valstī Lieldienās ugunskurā dedzina pūpolus. Lai varētu piedalīties aktivitātēs, katrs dalībnieks aicināts līdzi ņemt pāris pašu krāsotu Lieldienu olu.

Pārgājiena sākums un noslēgums plānots pie Valmieras Tūrisma informācijas centra. Pasākums ilgs aptuveni 3-4 stundas un vedīs pa maršrutu, kas būs piemērots arī ģimenēm ar bērniem. Maršrutā iespējams doties arī ar bērnu ratiņiem. Pārgājiena laikā plānota vieta atpūtai, kur ikviens varēs apēst savas līdzi paņemtās uzkodas un silto dzērienu.

Dalības maksa pārgājienā no personas – 4 EUR, apmaksu veicot līdz pārgājiena dienai Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10).

Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc dalību lūgums pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot e-pastu [email protected]. Pieteikšanās iespējama arī klātienē Valmieras TIC. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12113094sec.