Jau šajā nedēļas nogalē Valmierā nebijis pasākums - «Vasarai ziemā būt». Ko zināt apmeklētājiem?

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies populāri mūziķi, gatavos iecienīti šefpavāri un konditori un ikviena vecuma apmeklētājam būs iespēja iesaistīties dažādās vasarīgās aktivitātēs, kopumā gūstot pilnvērtīgu vasaras festivāla sajūtu.

Ieeja pasākumā – no plkst.17:30. Apmeklētāju ērtībām būs pieejama garderobe. Pasākuma organizētāji iesaka ģērbties ērti un vasarīgi, īpaši padomājot par pārvelkamajiem apaviem – apmeklētāju komfortam ieteicams ziemas apavus atstāt garderobē un izmantot izdevību ievalkāt vasaras apavus. Pasākuma noslēgums plānots ap pusnakti.

Visus apmeklētājus sagaidīs un ar vasarīgiem, īpašiem gardumiem pacienās topošie garšu meistari no Valmieras tehnikuma, kurus pasākuma laikā varēsiet atrast atpūtas zonā. Turpat arī stilizēti rapšu lauki, Sajūtu parka Baskāju takas, Buru laiva, foto zona un studijas “Jump in” lielais bumbiņu baseins lieliem un maziem apmeklētājiem.

Plkst.18:00 pasākuma muzikālo daļu uz centrālās skatuves atklās Riga Reggae. Pēc viņiem – Arturs Gruzdiņš, Goran Gora, Saules dzeja un Electric Elza. Precīzāka pasākuma programma pieejama šeit. Visa pasākuma laikā gardēžu zonā būs iespējams nobaudīt ievērojamo šefpavāru Inas Poliščenko, Valtera Zirdziņa un Māra Jansona meistardarbus, kā arī eklērus no “EKLĒRNĪCA” un atspirdzinošos dzērienus no “Valmiermuižas alus”. Gan centrālās skatuves, gan gardēžu zonā atradīsies pāris vietas, kur apsēsties, tomēr ja kāds no apmeklētājiem vēlas koncertprogrammu baudīt uz sava iemīļotā vasaras pleda vai pludmales paliktņa, tos droši var ņemt līdzi!

Atbildes uz citiem jautājumiem meklējamas pie informācijas par pasākumu, kā arī rakstot ziņu uz “Vidzemes Olimpiskais centrs” Facebook lapu.

Biļešu cenas: 10-15 eiro. Biļetes iegādājamas ‘’Biļešu Serviss’’ tīklā, kā arī Vidzemes Olimpiskā centra kasē. Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40652299sec.