Velo un kino festivāls «Kino Pedālis» maijā aicina uz Valmieru

11. un 12. maijā visi kino un velo mīļi aicināti uz Valmieru, kur jau trešo gadu notiks festivāls „Kino Pedālis”, aicinot mesties piedzīvojumos, kas ietver filmu skatīšanos neparastos kinoteātros, aizraujošu velo braucienu – interaktīvu spēli, mūziku, darbošanos un iedvesmojošu kopā būšanu.  

„Kino Pedālis” Latvijas festivālu zvaigznājā unikāls ar to, ka te pavisam oficiāli tiek apvienots šķietami nesavienojamais – velo braukšana un filmu skatīšanās. Festivāls ir draudzīgs dažādu paaudžu dalībniekiem, jo, ko piedzīvot te būs gan mazam, gan lielam. Kas jo īpaši, tad kino skatīšanās šogad būs bezmaksas.

Kas plānā?   

PIEKTDIEN / 11.maijs /  KINO NAKTS / bezmaksas

Piecos neparastos pop – up kinoteātros būs iespējams noskatīties ap 15 dažādu īsfilmu no visas pasaules. Katram kinoteātrim būs sava programma, un filmas izkārtotas tā, lai dalībnieki, pārbraucot ar savu velosipēdu, iespētu noskatīties pēc iespējas vairāk filmu.  

SESTDIEN / 12.maijā / VELO BRAUCIENS – interaktīva spēle

Starts tiks dots aizraujošai spēlei – velo braucienam, kas trijos dažādos maršrutos vedīs pa filmu cienīgiem līkločiem Valmieras apkārtnē. Ģimenes ar bērniem varēs mīt „Ģimenes pedāli” (ap 12 km). Pieredzējušāki braucēji aicināti pieteikties „Puspedālim” (ap 25 km).  Bet tie, kuri min gan dienu, gan nakti satiksies „Dižpedālī ” (ap 55 km).

Braukšanas virzienu rādīs īpaša mobilā lietotne, kas līdz ar norādēm piespēlēs dažādus āķīgus jautājumus, kas saistīti ar velo, kino, aktīvu dzīvesveidu un jautru dzīvošanu. Braucienu uz pozitīvas nots iekrāsos arī dažādie pieturas punkti, kuros varēs iestiprināties, izbaudīt kādu muzikālu pārsteigumu un uzkrāt spēkus tālākam ceļam. Dalība velo braucienā ar biļeti, kas reizē ir arī loze lielajai loterijai.

Pēc finiša –  ballīte dalībniekiem un līdzjutējiem kopā ar „All day long”, Uģi Melderi un Mikusu Frišfeldu. Protams, neizpaliks arī līdzsvaru riteņu brauciens bērniem, dažādas aktivitātes, lielā loterija, prieki un pārsteigumi visas dienas garumā.

Pasākumu rīko aktīvā tūrisma centrs „Eži” un Valmieras pilsētas pašvaldība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42801499sec.