Svētkos Valmierā aicina uz Bērnu piedzīvojumu parku

Valmieras pilsētas svētkos 28. jūlijā no plkst.10.00 līdz plkst.18.00 Valmieras Kultūras centra laukumā norisināsies daudzveidīgas aktivitātes un radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem. Kurš izrādīsies veiklākais burkānu vešanā ar ķerru, zvēru golfā, dārgumu meklēšanā, spaiņu nešanā ecēšos, attēlu likšanā pa pāriem un citās aktivitātēs?

To aicinām noskaidrot Bērnu piedzīvojumu parkā, kur aktivitātes nodrošinās Valmieras Gaujas krasta vidusskolas - attīstības centra pirmsskolas pedagogi sadarbībā ar Valmieras Kultūras centru. Ikviens dalībnieks varēs pārbaudīt savu veiklību, vērību un atjautību astoņās ar Valmieru tematiski saistītās aktivitātēs.

Plkst.11.00 uz Bērnu piedzīvojumu parka skatuves notiks radošās apvienības „Teātris un ES” izrāde bērniem „Mana dzimšanas diena”. Kopā ar izrādes varoņiem – Balto lāci un viņa draugiem - bērni varēs mesties aizraujošā dzimšanas dienas svinēšanas priekā – dziedāt, dejot un kopīgi radīt prieku sev un citiem skatītājiem.

Plkst.12.00 skanēs popgrupas „Notiņas” koncerts, savukārt plkst.13.00 ar krāsainu lielo ziepju burbuļu šovu viesosies „Mārtiņa Burbuļi”. Aicinām ņemt līdzi savus tukšos ziepju burbuļu trauciņus, kurus varēs bez maksas uzpildīt ar burbuļu pūšamo šķidrumu.

Valmieras Kultūras centra laukumā būs pieejams bērnu baseins ar peldlīdzekļiem, piepūšamās atrakcijas, bērni varēs darboties ar ekskavatoru, vizināties ar vilcieniņu, braukt karuselī, izmēģināt savas iemaņas radiovadāmo automodeļu trasē, izbaudīt paātrinājumu katapultā, kā arī būs iespēja tikt pie hennas tetovējumiem un iegūt skaistu sejas gleznojumu. Bērnu piedzīvojumu parkā būs apskatāmi arī krāsainie poniji, kuri atceļos no koka skulptūru parka „Beverīnas labirinti”.

Zinātkārie svētku dalībnieki varēs piedalīties FizMix eksperimentu laboratorijā, veicot dažādus fizikas eksperimentus. Svētkos viesosies arī Bebrs un Kaķis no Valsts policijas, kuri gan aprunāsies, gan fotografēsies ar bērniem, tāpat varēs aplūkot policijas automašīnu un motociklu. Jauno māmiņu ērtībai darbosies mazuļu pārtinamais stūrītis.

Vienlaikus Valmieras Kultūras centra lielajā zālē notiks Klucīšu diena, kurā Latvijas LEGO® fanu klubs LATLUG piedāvās dažādas LEGO aktivitātes mazajiem būvniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16832209sec.