Aicina doties veloekskursijā uz Beverīnas novadu

Svētdien, 19.augustā, plkst.11.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina doties veloekskursijā uz Beverīnas novada pusi kopā ar aktīvo velobraucēju Santu Paegli. Maršruta kopējais garums būs aptuveni 45 km.

Brauciena laikā būs iespējams uzzināt interesantus faktus par Brenguļiem, Kauguriem un Mūrmuižu. Atklāsiet, kur zviedriem nauda izbirusi un kur vedis senais ceļš no Valmieras uz Smilteni. Būs iespējams apskatīt trīs vēsturiskas ēkas miniatūrā, kā arī atrast atbildi uz jautājumu, kādas vietas iedzīvotāji sauc par Miroņaku un Suselnieku.

Velobrauciena sākums un noslēgums plānots pie Valmieras Tūrisma informācijas centra. Pasākums ilgs aptuveni 5 stundas, un tas būs vidējas grūtības pakāpes. Velobrauciena laikā plānota vieta atpūtai, kur ikviens varēs apēst līdzi paņemtās uzkodas un veldzēties ar dzeramo ūdeni. Velo braukšana notiks galvenokārt pa asfalta segumu, kas mīsies ar smiltīm, granti un nelieliem meža ceļiem. Savai drošībai brauciena laikā iesakām lietot velobraucēju ķiveres un cimdus.

Dalības maksa velobraucienā – 4 EUR/personai, apmaksu veicot līdz 19.augusta plkst.11.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10).

Dalībnieku skaits ekskursijā ir ierobežots, tāpēc dalību lūgums pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot e-pastu uz [email protected]. Pieteikšanās iespējama arī klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14476204sec.