Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā var izbaudīt dažādus piedzīvojumus

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks Valmierā piedāvā dažnedažādas atpūtas iespējas gan lieliem, gan maziem. Atpūtas komplekss, SPA procedūras, Baskāju taka, Taka Kokos ar elpu aizraujošiem nobraucieniem pār Gauju, skriešanas un nūjošanas trases, un vēl, un vēl!

Sajūtu parkā ikvienam dabas mīļotājam, sākot no maziem bērniem līdz pat senioriem, ir iespēja sajust dabas pieskārienu ar visu piecu maņu palīdzību: dzirdi, redzi, tausti, ožu un garšu. Parka teritorijā atrodas divas tūrisma takas – Baskāju taka un Taka kokos.

Baskāju taka ir 2 km gara, veidota no dažādiem dabas un veiklības elementiem. Takas apmeklētāji ir aicināti kopumā sajust 15 dažādus seguma veidus, ko izbaudīt ar basām kājām, ejot pa oļiem, Valmieras stikla šķiedras zilajām stikla lodītēm, egļu un priežu čiekuriem, smiltīm, keramzīta gabaliņiem, mizu mulču un kastaņiem, gūtu vēl nebijušas sajūtas.

Taka kokos – izaicinājums un neaizmirstams piedzīvojums ikvienam 5-8 metru augstumā virs zemes, ļaujot ikvienam baudīt pastaigu kokos. Piedzīvojumu taka kokos ir aprīkota ar modernu drošības tehnoloģiju, kas neļauj patvaļīgi atkabināties no drošības trosēm. Piedzīvojumu mednieki trases noslēgumā tiks atalgoti ar četriem (!) trošu pārbraucieniem pār Latvijas garāko upi Gauju!

Sajūtu parks vasaras sezonā lutina savus apmeklētājus ar dažnedažādām akcijām. Katru dienu no plkst. 11:00 līdz 12:00 laimīgā stunda! Vienas stundas ietvaros apmeklētājiem ir iespēja pieveikt Taku kokos par īpašu cenu - 7 EUR.  Turklāt, katru dienu aktīvākajiem apmeklētājiem ir iespēja pagarināt savas brīvdienas un laimēt ielūgumu uz Valmieras peldbaseina atpūtas zonu, ja izietas abas divas Sajūtu parka takas – gan Baskāju taka, gan Taka kokos.

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks atrodas Valmierā, Jāņa Daliņa ielā 2.

Uzzini vairāk: sajutuparks.lv vai zvanot pa tālruni +371 27879242.

Darba laiks: Taka kokos 11:00 – 18:00, baskāju taka 9:00 – 19:00, KATRU DIENU!

Sliktu laikapstākļu gadījumā Taka kokos ir slēgta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40835214sec.