Krāsainu lapu virtenes sāk rotāt Valmieras ielas un Gaujas krastus

Sarunājoties ar tūrisma informācijas centriem Latvijā, Travelnews.lv atkal un atkal pārliecinās, ka arī rudenī tepat mūsu zemē ir, ko redzēt un ir, ko darīt. Virtuāli jau esam apceļojuši septiņas pilsētas Latvijā. Šoreiz stāsta un bilžu veidā dodamies uz skaisto Valmieru. Vairāk informācijas sniedz Valmieras Tūrisma informācijas konsultante Inita Kūlīte.

"Ir pienācis rudens, kad krāsainu lapu virtenes sāk rotāt Valmieras ielas un Gaujas krastus, tāpēc aicinām ikvienu interesentu baudīt zeltaino gadalaiku mūsu pilsētā.

Elpu aizraujošas ainavas novērojamas Gaujas krastos no Valmieras tiltiem pār upei – Dzelzs tilta, Vanšu tilta un centrālā tilta, kā arī no Valterkalniņa. Iesakām apskatīt arī Gaujas Stāvos krastus, taču visskaistāk tie izskatīsies no upes pretējās puses.

Arī Valmieras vecpilsētu ieskāvuši krāsainie koki un raibās lapas apbērušas Livonijas ordeņa pilsdrupas un estrādi, Valmieras muzeju un Beverīnas amatnieku tirgotavu. Netālu no vecpilsētas teritorijas spilgti izkrāsojušies koki Dzirnavu ezeriņa apkārtnē, kur krāsu spēles notiek arī ūdens atspulgos.

Īpaši krāšņi zelta rudens izskatās no putnu lidojuma, uzkāpjot Sv. Sīmaņa baznīcas tornī (par ziedojumiem). No skatu vietas paveras skaista ainava uz pilsētas centru un vienmēr viltīgo upi Gauju, kā arī rudens krāsas pielietajiem apkārtnes mežiem.

Apmeklējot pilsētu un tās apkārtējos novadus, aicinām katram atrast savu unikālo rudens ainavu."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visit.valmiera.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47522283sec.