Izdots jaunais Valmieras kalendārs 2014. gadam

Valmieras Tūrisma informācijas centrs (Rīgas ielā 10) aicina iegādāties jauno Valmieras sienas kalendāru 2014. gadam. Līdzās Latvijas Valsts svētku, atceres un starptautiski atzīmējamajām dienām kalendārā iekļauti arī nozīmīgākie pasākumi Valmieras pilsētā 2014. gadā. Savukārt uz kalendāra aizmugurējā vāka  rodams dzejnieka Guntara Rača īpašsveltījums Valmieras pilsētai.

Valmieras sienas kalendāra izdošana kļuvusi par ikgadēju tradīciju Valmieras pilsētā, un arī šogad kalendāra divpadsmit mēnešu atvērumus rotā Valmieras fotokonkursa dalībnieku iesūtītie attēli. Jaunajā sienas kalendārā izmantoti šī gada fotokonkursa „Valmiera un valmierieši” fotogrāfiju autoru darbi, kurus konkursam iesnieguši tādi autori kā Jānis Bērtulis, Aivis Stračinskis, Marija Markule, Pēteris Sproģis, Sandra Rence, Antis Lūsa, Jānis Būmanis, Karlīne Cercina, Guntis Iļķēns un Indras Bērziņa.

Labākās fotokonkursa "Valmiera un valmierieši" fotogrāfijas no 14. līdz 30. novembrim būs aplūkojamas arī izstādē Valmieras integrētajā bibliotēkā, savukārt no 7. līdz 31. janvārim izstāde atradīsies Valmieras Kultūras centra foajē.

Valmieras pilsētas kalendārs ir īpaši iecienīta dāvana Ziemassvētkos ikviena valmierietim. Tāpat kalendārs ir noderīga velte Valmieras uzņēmumu darbiniekiem un sadarbības partneriem ne tikai Valmierā, bet arī citās Latvijas pilsētās un ārzemēs. Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina savlaicīgi domāt par Ziemassvētku dāvanu iegādi saviem tuvajiem, piedāvājot plašu suvenīru un dāvanu klāstu. Kalendāra cena ir Ls 2.60 (EUR 3.70).





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58942699sec.