11. tautas slēpojums un slidojums Baiļu apļi notiks UZ VAIDAVAS EZERA! [1]

Jau iepriekš tika ziņots, ka 2.februārī norisināsies ikgadējais tautas slēpojums Baiļu apļi. Pateicoties Kocēnu novada izrādītai iniciatīvai, Baiļu apļi notiks uz Vaidavas ezera un vietas maiņas rezultātā sacensības notiks gan slēpotājiem, gan slidotājiem.

Sacensību trase izveidota uz Vaidavas ezera virsmas. Uz ezera ledus izveidojusies 3-4 cm piesalusi sniega kārta, kas ir labi piemērota slēpošanai slidsolī. Kā jau pasākuma nosaukums liecina, slēpojums notiks apļos, kur Tautas klasei būs jāslēpo 1 aplis (7km) un Sporta klasei 2 apļi (14km). Būs arī 1km distance bērniem līdz 10 gadiem. Savukārt slidotājiem būs iespēja slidot vienu apli pa Vaidavas ezera perimetru 7km distancē, bet mazākajiem slidotājiem 2km aplīti.

Ņemot vērā, ka slēpojot pa ezeru svarīgi ir nūju asums, tad pirms sacensībām darbosies serviss, kurā būs iespēja sasmērēt slēpes, uzasināt nūjas un slidas. Servisu nodrošinās veikals Eži.

Piesakoties Baiļu apļiem līdz 31.janvārim dalības maksa ir lētāka, kā arī tiek piemērota atlaide Kocēnu novada iedzīvotājiem. Pieteikties iespējams www.ezi.lv un Ežu veikalos Valmierā un Cēsīs. Pieteikties būs iespējams arī sacensību dienā.

Finišā visus sagaida garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem, Nākotnes desiņām un Liepkalnu rupjmaizi. Bet viss pasākums noslēgsies ar godalgoto dalībnieku apbalvošanu un izlozi, kur galvenā balva ir velosipēds no veikala "Eži".

Tradicionāli pasākumu atbalsta un balvas pasniegs daudzi Valmieras uzņēmumi - Valmieras pilsētas pašvaldība, Valmiermuižas alus, Valmieras Drāmas Teātris, SEB Valmieras filiāle, Valmieras Piens, Milda, Augļu serviss, Artifex. Speciālas balvas būs sarūpējuši specializētā inventāra pārstāvji Swix, Fisher.

Informācija un pieteikšanās www.ezi.lv vai Ežu veikalā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nikodems dēliņš 02/01/2014 16:37 Ahā! Kocēnu iedzīvotājiem atlaides! Tas ir nelikumīgi,nosodāmi mmūsdienu Latvijā, jo nedrīkst par vienīgi atlaides kritēriju iizvēlēties dzīve vietu :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69721007sec.