Piedalies tūrisma akcijā «Apceļo Valmieras pusi!»

Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina Latvijas ceļotājus un viesus piedalīties tūrisma akcijā ''Apceļo Valmieras pusi!'', kas norisināsies no 15. augusta līdz 18. oktobrim.

Lai piedalītos akcijā, dalībniekiem jādodas vismaz divos no četriem piedāvātajiem tematiskajiem tūrisma maršrutiem, iepazīstot pavisam 17 tūrisma uzņēmumu piedāvājumu Valmierā, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados. Kocēnu novadā maršruts veidots tā, lai ceļotāji varētu iepazīt amatu noslēpumus. Piedāvājums Burtnieku novadā iepriecinās ģimenes ar bērniem, savukārt Valmieras pilsētā un Beverīnas novadā viesi varēs iepazīst interesantus tūristu piesaistes objektus.  Katrā maršrutā akcijas dalībniekiem ir jāapmeklē vismaz trīs objekti. Ciemošanās laikā jābūt vērīgiem un jāatbild arī uz jautājumiem akcijas lapā, piemēram, ''Kas ir ķimeņgrauzis?'', ''Cik no apmēram 1200 Latvijas dabā sastopamajiem augiem ēd aitas?'' un citiem jautājumiem. Kad tas būs izdarīts, dalībnieki katrā tūrisma uzņēmumā saņems akcijas uzlīmes, kas apliecinās, ka uzdevumi izpildīti.

Ar uzlīmēm aizpildītā akcijas lapa jāiesniedz Valmieras Tūrisma informācijas centrā līdz 2014. gada 31. oktobrim, nogādājot to personīgi vai sūtot pa pastu uz adresi: Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Rīgas iela 10, Valmiera, LV- 4201.

Akcijas noslēgums plānots 2014. gada novembrī, kad desmit ceļotāji, kuri būs izpildījuši visus akcijas noteikumus, izlozes kārtībā saņems balvas no Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma uzņēmumiem, kā arī īpašu pārsteiguma balvu no Valmieras Tūrisma informācijas centra.

Akcijas lapas pieejamas Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10, kā arī akcijā iesaistītajos tūrisma objektos- Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā, Gaujas tramvajā, Valmieras muzeja kompleksā, Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā, Valmieras drāmas teātrī, Vaidavas keramikas ražotnē, dzīvesprieka akadēmijā ''Nu, liela muiža!'', saimniecībās ''Meduskāre'' un ''Silkalni'', Beverīnas koku skulptūru labirintos, krūmmelleņu audzēšanas saimniecībā ''Abullāči'', piemājas saimniecībā ''Vīnkalni'', augļu dārzos ZS ''Svitkas'', dzīvnieku apskates saimniecībā ''Vildēni'', ''Valmiermuižas alus'' darītavā, ekoloģiskajā saimniecībā ''Ķempēni'' un zemnieku saimniecībā ''Adzelvieši''.

Plašāka informācija par akciju visit.valmiera.lv, bet tūrisma akcijas ''Apceļo Valmieras pusi!'' lapu var lejupielādēt šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51169109sec.