Ārvalstīs popularizēs Gaujas nacionālā parka tūrisma piedāvājumu

Ar nolūku popularizēt Latvijas, Gaujas nacionālā parka (GNP), Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma piedāvājumu Valmieras Tūrisma informācijas centra (TIC) pārstāvji līdz šī gada aprīlim tiešā pārstāvniecībā piedalīsies septiņās starptautiskās tūrisma izstādēs, kas norisināsies Latvijas tūrisma prioritārā eksporta tirgus valstīs. Izstādes ir plaši pasākumi, kur satiekas tūrisma pakalpojumu piedāvātāji un pieprasītāji, kā arī norit aktīva informācijas un pieredzes apmaiņa. Kopumā 2015.gadā GNP klastera piedāvājums tiks popularizēts 11 starptautiskās tūrisma izstādēs – gadatirgos.

No 15. līdz 18.janvārim Helsinkos (Somija) noritēs starptautiskā tūrisma izstāde ''MATKA 2015'', kas ir viens no lielākajiem tūrisma profesionāļu pasākumiem Ziemeļeiropā. Savukārt no 23. līdz 25.janvārim Viļņā (Lietuva) Valmieras tūrisma un īpaši aktīvā tūrisma iespējas tiks popularizētas tūrisma izstādē ''Adventure 2015''. Šī ir vienīgā izstāde, kas tiek veltīta aktīvā tūrisma un sporta tematikai. Februārī Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma piedāvājums tiks prezentēts divās izstādēs Latvijā un Igaunijā. No 6. līdz 8.februārim Rīgā notiks plašākā tūrisma izstāde Baltijā ''Balttour 2015'', kur Valmieras puses tūrisma piedāvājums būs pārstāvēts gan GNP klastera ietvaros ar tūrisma zīmolu EnterGauja, gan vienotā Valmieras, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novada stendā kopā ar Valmieras puses tūrisma uzņēmējiem. Pašreiz norit gatavošanās dalībai ''Balttour 2015'', kas sola daudzus patīkamus pārsteigumus.

Savukārt no 13. līdz 15.februārim Tallinā (Igaunija) noritēs tūrisma izstāde-gadatirgus ''Tourest 2015'', kas ir senākā tūrisma izstāde Baltijā. Tāpat Valmiera un apkārtējie novadi tiks pārstāvēti starptautiskā tūrisma gadatirgū ''ITB 2015'' Berlīnē (Vācija), kas norisināsies no 4. līdz 8.martam. ''ITB'' ir lielākā ceļojumu un tūrisma izstāde pasaulē. Noslēdzot tūrisma izstāžu sezonu, no 8. līdz 11.aprīlim Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma piedāvājums tiks popularizēts Minskā (Baltkrievija) izstādē ''Otdih 2015'', kas ir galvenais specializētais tūrisma nozares sarīkojums gala patērētājiem Baltkrievijā.

Jāpiebilst, ka 2014.gada rudenī Valmieras TIC pārstāvji piedalījās tūrisma izstādē ''Inwetex-CIS'' Sanktpēterburgā (Krievija). Tika novērots būtisks intereses kāpums par pasākumu, Baltijas valstīm un aktīvā tūrisma iespējām Latvijā.

Dalība izstādēs Krievijā, Somijā, Vācijā un Baltkrievijā notiks Latvijas nacionālajā stendā, bet Latvijā, Lietuvā un Igaunijā – Gaujas nacionālā parka tūrisma klastera stendā, tādējādi piedaloties teritorijas kā vienota tūrisma galamērķa un zīmola EnterGauja popularizēšanā. 2012.gada februārī, sadarbojoties vairākām GNP teritorijā esošām pašvaldībām un Dabas aizsardzības pārvaldei, Valmieras pilsētas pašvaldība kā Gaujas Nacionālā parka Ziemeļu vārti arī iesaistījās tūrisma veicināšanā GNP teritorijā. Sadarbības mērķis ir konkurētspējas palielināšana tūrisma tirgū, mudinot arvien vairāk ārvalstu ceļotājus iepazīt skaisto Gaujas nacionālā parka dabu, kultūras, aktīvās atpūtas, gardēdības, amatniecības, SPA pakalpojumu piedāvājumu un citus ceļotājiem sarūpētos pakalpojumus.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18530107sec.