Valmieras ceļotāju stāstu vakarā ar stāstiem aizvedīs uz Igauniju

23.aprīlī plkst.18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) ikvienu interesentu aicina pievienoties ceļojumā uz Igauniju. Iedvesmojošā stāstījumā par piedzīvoto kaimiņu zemē mūs vedīs Vidzemes Augstskolas absolvents un lektors, IMPRO ceļojumu konsultants – Gatis Kampernovs.

Gatis ir profesionāls gids jau no 16 gadu vecuma. Pirmajos darba gados daudz sanācis vadīt ekskursijas pa Igauniju, tādēļ šo zemi ir īpaši iemīlējis. Tallinā un Tartu Gatis bijis vismaz 50 reižu!

Ceļojuma sākumā viesosimies Igaunijas salās, iepazīstot gan labi zināmās Sāremā un Hījumā, gan mazāk zināmās, nedaudz noslēpumainās Kihnu un Vormsi salas. Pēc tam dosimies uz Igaunijas ziemeļu stāvkrastu, kas ir bagāts ar ūdenskritumiem un senām pilsētām. Ceļojuma beigās nonāksim valsts austrumu daļā, kur kopā sajaukušās slāvu un somugru kultūras – Narva, Peipuss un Setu zeme. Sõidame! (tulkojums no igauņu val.: Braucam!)

Šogad Ceļotāju stāstu vakaros esam baudījuši cilvēku un dabas vilinājumu Horvātijā, iepazinuši noslēpumaino Indiju un tās tradīcijas, kā arī pabijuši daudzveidīgajā troļļu zemē – Norvēģijā.

Valmieras Tūrisma informācijas centrs atgādina, ka dalība Ceļotāju stāstu vakaros ir bez maksas un vietu skaits ir ierobežots. Tādēļ aicinām interesentus pieteikties iepriekš, rakstot e-pastu [email protected], ierodoties Valmieras TIC vai zvanot pa tālruni 64207177. Nākamais Ceļotāju stāstu vakars gaidāms 28.maijā. Uz tikšanos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97613001sec.