Valmieras pilsētas svētkos notiks orientēšanās sacensības

2015. gada 7. augustā plkst.18.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) un Tūrisma un aktīvās atpūtas preču veikals "Gandrs" aicina ģimenes, draugu kompānijas, darba kolēģus un individuālus dalībniekus piedalīties foto orientēšanās sacensībās "Valmierai 732", kā arī izmēģināt spēkus orientēšanās labirintā, kur pārbaudījumus būs sarūpējis Ziemeļvidzemes orientēšanās centrs.

Foto orientēšanās sacensību starts un finišs būs Valmieras TIC telpās, savukārt orientēšanās labirinta starts – laukumā starp Valmieras Kultūras centru un t/c "Valleta". Foto orientēšanās sacensībās un orientēšanās labirintā aicinām piedalīties gan valmieriešus, gan pilsētas viesus jebkurā vecumā. Dalība pasākumos būs bez maksas.

Foto orientēšanās sacensību "Valmierai 732" dalībniekiem būs jābūt vērīgiem un jāatrod pēc iespējas vairāk kontrolobjektu, kas attēloti uzdevumu lapās. Kad objekts atrasts, pie tā jāatbild uz jautājumu vai jāizpilda uzdevums, tad jādodas tālāk. Dalībnieki distancē varēs atrasties noteiktu laiku – vienu stundu. Ja komanda finišēs vēlāk par stundu pēc starta laika, rezultāts netiks ieskaitīts. Komandas varēs startēt no plkst.18.00 līdz 19.00, bet finišēt līdz plkst.20.00. Šīs disciplīnas dalībnieki ir aicināti ņemt līdzi digitālo foto kameru, mobilo tālruni vai citu ierīci, ar ko var uzņemt fotogrāfiju vai video. Tāpat līdzi nepieciešams paņemt rakstāmpiederumu, kas palīdzēs uzdevumu izpildē. Komandas netiks ierobežotas pārvietošanās līdzekļa izvēlē, tomēr, lai varētu piekļūt visiem objektiem, aicinām pasākuma dalībniekus neizmantot velosipēdus, automašīnas vai citus pārvietošanās līdzekļus, bet gan veikt distanci kājām.

Savukārt orientēšanās labirints atradīsies laukumā starp Valmieras Kultūras centru un t/c "Valleta", kur norobežotā teritorijā tiks izveidota labirinta sistēma ar kontrolpunktiem. Pavisam būs trīs vecuma grupas: līdz 12 gadiem; no 13 līdz 16 gadiem; 17 gadi un vecāki (pieaugušo grupa). Vērtēšana zēniem/vīriešiem un meitenēm/sievietēm notiks atsevišķi pēc vecuma grupām. Dalībnieks saņems labirinta shēmu, pēc kuras jāatrod kontrolpunkti secībā no 1 līdz 10. Uzvarēs dalībnieks, kurš atzīmējies punktos iespējami īsākā laikā. Dalībnieki varēs doties startā no plkst.18.00 līdz 20.00.

Abu orientēšanās sacensību noslēgums plānots ap plkst.20.30, kad visi dalībnieki būs aicināti pulcēties pie Valmieras TIC, kur notiks veiklāko dalībnieku apbalvošana. Ar vērtīgām balvām no Valmieras TIC un Tūrisma un aktīvās atpūtas preču veikala "Gandrs" apbalvos 1.-3.vietas ieguvējus katrā disciplīnā. Komandām ar īpašu vizuālo noformējumu organizatori būs sarūpējuši simpātiju balvas.

Dalību orientēšanās sacensībās "Valmierai 732" un orientēšanās labirintā varēs pieteikt pasākuma dienā. Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina komandas orientēšanās sacensībām "Valmierai 732" pieteikt iepriekš, lai startā varētu doties ātrāk, sūtot pieteikumu uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 64207177. Pieteikumā jāmin komandas nosaukums, cilvēku skaits komandā, komandas kapteiņa vārds, uzvārds un kontakttālrunis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17883301sec.