Norisināsies Baltijā lielākās vieglatlētikas sacensības – Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā

Jau 2016. gada 10. jūnijā Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā ar krāšņu atklāšanas ceremoniju sāksies Baltijā lielākās vieglatlētikas sacensības – Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā. Šajā vasarā sacensības notiks jau 22. reizi un arī šoreiz sacensību organizatoriem ir padomā dažādi pārsteigumi, lai atklāšanas ceremoniju padarītu aizraujošāku un baudāmāku.

No 10. līdz 11. jūnijam Valmierā norisināsies ikgadējā Prezidenta balvas izcīņa. Kā allaž, sacensības tiks uzsāktas ar apjomīgu atklāšanas ceremoniju, kura neizpaliks bez dažādiem izklaidējošiem priekšnesumiem un nu jau par tradīciju kļuvušās, Latvijas vieglatlētikas leģendu godināšas. Klātesošos uzrunās Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Valmieras Domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Pārsteigumu skatītājiem būs sarūpējuši arī Latvijas Basketbola līgas čempioni, "Valmiera/Ordo" basketbolisti. Ceremonijas noslēgumā skatītājus priecēs uguņošanas šovs.

Iepriekšējo gadu laikā, sacensību organizātori teica paldies Latvijas vieglatlētikas izcilniekiem tādās disciplīnās kā soļošana, šķēpmešana un stafešu skriešana. Šogad ir pienākusi kārta godināt labākos sportistus Latvijas 800 metru skriešanas vēsturē. Atklāšanas ceremonijā piedalīsies tādi, nopelniem bagāti Latvijas vieglatlēti kā Marita Ārente, Dmitrijis Miļkevičs, Viktors Lācis un citi. Savukārt ar priekšnesumu uzstāsies bijusī 800 metru skrējēja Endija Aleksandra un divu Olimpisko spēļu dalībnieks Igors Kazakevičs.

Šī Prezidenta balvas izcīņa jau piekto gadu norisināsies jaunajā formātā, kas paredz, ka savā starpā sacentīsies Baltijas valstu komandas. Kopumā tiks noskaidroti kausa ieguvēji piecās kategorijās: individuāli labākais vieglatlēts un vieglatlēte, labākā vīriešu un sieviešu komanda, kā arī spēcīgākā komanda kopvērtējumā. Cīņā par individuālajiem kausiem iesaistīsies arī citu valstu sportisti, kuru vidū šogad ir ievērojams skaits Baltkrievijas vieglatlētu.

Programma:

10.06. no 16:00 Valsts prezidenta balvas izcīņas vieglatlētikā 1.sacensību diena. Jāņa Daliņa stadionā.

10.06. 20:00 Valsts prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā atklāšanas ceremonija. Jāņa Daliņa stadionā.

11.06. no 10:00 Valsts prezidenta balvas izcīņas vieglatlētikā 2.sacensību diena. Jāņa Daliņa stadionā.

Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38964319sec.