Kārsavas novads svinēs savu desmitgadi

No 2019. gada 16. augusta līdz 25. augustam Kārsavas novads svinēs savu desmitgadi, kur pulcēsies iedzīvotāji un viesi kopīgā kultūras baudīšanā, sporta sacensībās un vietējo mājražotāju meistarojumu baudīšanā.

Novada svētki iesāksies ar svēto Misi Stiglovas Sv. Krusta Romas katoļu baznīcā. Pēc kuras visi tiek mīļi aicināti uz Kārsavas KN, kur notiks Mērdzenes pagasta prezentācija un izstāde.

Kultūras programma sāksies ar Jauniešu dienu 17. augustā Mērdzenes brīvdabas estrādē, kur īpašie viesi būs apvienība "Latgalīšu Reps". Jāatzīmē, ka pirmā Jauniešu diena pirms desmit gadiem notika arī Mērdzenes brīvdabas estrādē.

18. augustā visi tiek aicināti iegādāties vai pārdot vietējo amatnieku, zemnieku un mājražotāju lauku labumus Kārsavas Lielajā tirgū. Telegrāfa un Raiņa ielu krustojumā notiks tradicionālais mājražotāju tirgus. Par lustīgu noskaņojumu rūpēsies Goliševas pagasta pašdarbnieku kolektīvs. Pēc tirgus pa Vienības ielu notiks ratiņu parāde, kas būs krāšņs izrotāto ratu karnevāls, un uzreiz pēc tam "Krosta" estrādē tiks sveikti Kārsavas novada jaundzimušie iedzīvotāji.

23. augustā Malnavas Rožukroņa Dievmātes Romas Katoļu baznīcā viesosies trīs mūziķi, kas, nesdami savu mūzikas mākslu plašajā pasaulē, tomēr dzīvo un darbojas Latgalē – Jacinta Ciganoviča (ērģeles), Ingrīda Balode (soprāns) un Dainis Skutelis (tenors).

Svētku galvenajā dienā - 24. augustā Kārsavas "Krosta" estrādē notiks novada desmitgadei veltīts svētku koncerts. Par lustēm rūpēsies grupa Dakota un mūziķis Ainārs Lipskis.

Kārsavas novada svētki nav iedomājami bez sporta aktivitātēm, kuri norisināsies Kārsavas vidusskolas sporta stadionā. Būs teniss, pludmales volejbols, strītbols, minifutbols, šautriņas, ielu vingrošana u.c.

Ar sīkāku informāciju par Kārsavas novada svētku norisi varēs iepazīties karsava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51375198sec.