Apkārt pasaulei – kāzu kleitā

Šī kāzu kleita ir ļoti īpaša, jo gan pabijusi okeāna dibenā, gan piedzīvojusi jūras vēžu uzbrukumu.

Dženifera Salvedža kopā ar savu kāzu kleitu un dzīvesbiedru Džefu apceļojusi teju pusi pasaules, kā pati to raksturo, "nekad nebeidzamajā medusmēnesī".

Piedzīvojumi sākās, kad pāris, kuri abi ir skolotāji Ņūdžersijas štatā (ASV), 2008. gadā apprecējās nomaļajā Lieldienu salā. Gluži vai pašiem nemanot, abi drīz vien pievērsās unikālam fotoprojektam.

Sākumā pāris devās iegādāties tādu kāzu kleitu, kas savu nevainojamo tīrību un žilbinošo baltumu varētu saglabāt pat pēc tūkstošiem kilometru gara ceļa veikšanas.

"Kad es un mans vīrs izlēmām apprecēties pašā nomaļākajā vietā uz Zemes – Lieldienu salā, – zinājām, ka vajadzīga kleita, kura pat pēc izņemšanas no mugursomas saglabātu sākotnējo krāšņumu," atzīst Dženifera.

"Ņemot vērā, ka kleita mēroja vismaz 11 265 kilometru garu ceļu, tika valkāta ekskursijā pa neapdzīvotu salu, kā arī nesta rokās ceļā uz svēta vulkāna krāteri, kur noritēja mūsu laulību ceremonija, tā aizvien izskatās nevainojami."

"Vīrs vēlējās mani iemūžināt šajā kleitā dažādās vietās pie atšķirīga apgaismojuma, lai iegūtu fotogrāfijas ar īpašu noskaņu," paskaidro Dženifera, piebilstot, ka tieši tā dzimusi unikālā projekta ideja.

"Atgriežoties mājās no Lieldienu salas, acumirklī ķērāmies pie nākamo ceļojumu plānošanas, tostarp uz Alpiem un Ķīnu," stāsta Džefs. "Fotogrāfēšanās laikā ļaudis bieži izteica mums atzinību, līdz beidzot apjautām, ka nejauši esam uzdūrušies lieliskai idejai, un turpinājām iesākto."

Dženifera savā kāzu kleitā nofotogrāfējusies nu jau kopumā 100 gleznainās vietās visā pasaulē, tostarp Īslandē, Francijā, Jamaikā un Jaunzēlandē.

Apburošās fotogrāfijas apskatāmas pāra izdotajā grāmatā "One Dress, One Woman, One World", taču arī neskaitāmi kāzu organizēšanas uzņēmumi visā pasaulē vēlas tās publicēt savās tīmekļa vietnēs.

Jāpiebilst, ka abi iecerējuši turpināt iesākto – par nākamo galamērķi pāris izvēlējies Maui salu Havajās. Kāzu kleitas brīnumainos ceļojumus uzskatāmi iespējams iepazīt arī tīmekļa vietnē OneDressOneWoman.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84679699sec.