Samsung prezentē no metāla un stikla veidotos Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņus

Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge ir modernākie viedtālruņi tirgū, kas aprīkoti ar vairākām unikālām un revolucionārām tehnoloģijām

Samsung Electronics šodien laidis klajā uzņēmuma jaunākos viedtālruņus – Galaxy S6 un Galaxy S6 edge. Tajos apvienoti augstākās klases materiāli ar modernākajām Samsung tehnoloģijām, tā radot jaunus dizaina un veiktspējas standartus.

''Ar jaunajiem Galaxy S6 sērijas viedtālruņiem Samsung ir spēris būtisku soli mobilo ierīču attīstībā, pateicoties uzlabotām un inovatīvām tehnoloģijām, kā arī rūpīgi izstrādātam dizainam, kas veidots no augstvērtīgiem materiāliem,'' stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. ''Mēs piedāvājam mūsu lietotājiem daudzpusīgus mobilo ierīču risinājumus, mūsdienīgu dizainu, jaunākās uzlādes iespējas un plašas kameras funkcijas.''

Pārdomāts dizains un jaudīgas iespējas

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge ir veidoti no metāla un stikla. Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais ekrāns, kam ir izliekta forma abos tā sānos. Ierīces korpuss ir veidots no šobrīd izturīgākā Corning® Gorilla Glass® 4 stikla, un ir pieejams vairākos krāsu toņos – baltā, melnā, zelta-platīna, topāza zilā un smaragdzaļā. Atspoguļojot dabisko gaismu, kļūst redzama stikla īpašā tekstūra.

Lai radītu jauno viedtālruņu dizainu, izmantota pirmā šāda veida materiāla apstrādes tehnoloģija un īpaši augsti kvalitātes kontroles kritēriji, padarot Galaxy S6 un Galaxy S6 edge par unikālām ierīcēm tirgū. Augstvērtīgo premium klases izskatu papildina arī pilnībā pārveidota un uzlabota lietotāja saskarne, kas ievērojami paaugstina ierīces funkcionalitāti un lietojamību. Tā vienkāršo aplikāciju lietošanu un ļauj dažādām funkcijām un iestatījumiem piekļūt vēl intuitīvāk.

Ātra un gaiša kamera izteiksmīgiem attēliem

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņiem ir spēcīga un gaiša priekšējā un aizmugurējā kamera. Ar F1.9 gaismas spējas objektīvu un augstas izšķirtspējas attēlveidošanas sensoru aprīkotā priekšējā (5 MP) un aizmugurējā (16 MP) kamera nodrošina izcilu attēlu kvalitāti, pat fotografējot vājas gaismas apstākļos. Asus un izteiksmīgus attēlus sniedz Auto Real-time High Dynamic Range (HDR) dinamiskā diapazona režīms, Smart Optical Image Stabilization (OIS) optiskā stabilizācija un IR Detect White Balance attēla baltā balansa noteikšanas tehnoloģija. Turklāt jaunā ''Quick Launch'' funkcija ļauj lietotājiem viegli un ātri – 0,7 sekunžu laikā* – piekļūt kamerai, divreiz nospiežot Home taustiņu.

Ātra bezvadu uzlāde

Ar WPC un PMA bezvadu uzlādes tehnoloģiju atbalstu aprīkotie Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi uzstāda jaunu industrijas standartu universālās bezvadu uzlādes jomā. Ierīces var uzlādēt ar jebkuru tirgū esošo bezvadu uzlādes paliktni, kas atbalsta WPC un PMA standartus. Tālruņi nodrošina arī neticami ātru klasisko uzlādi – tā ir pusotru reizi ātrāka nekā Galaxy S5 viedtālrunim un ar 10 minūšu uzlādi ļauj lietot ierīci 4 stundas*.

Modernākās pamattehnoloģijas

Plānie (6,8 mm un 7,0 mm edge versijā) un vieglie (138 g un 132 g edge versijā) Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi ir apveltīti patlaban modernākajām Samsung tehnoloģijām. Pasaulē pirmais 14nm mobilās ierīces procesors ar 64 bitu platformu, kā arī LPDDR4 atmiņas sistēma un UFS 2.0 zibatmiņas standarts nodrošina augstu veiktspēju, ātru atmiņas darbību un vienlaikus zemu enerģijas patēriņu. Savukārt pirmais 1440P/VP9 aparātiskais video kodētājs ļauj lietotājiem baudīt augstas izšķirtspējas video saturu, patērējot mazāk enerģijas. Viedtālruņa 5,1 collas lielais Quad HD Super AMOLED ekrāns sniedz attēlu ar šobrīd augstāko 577 ppi ekrānpunktu blīvumu. Turklāt, pateicoties augstākam spilgtumam (600 cd/mm), ekrāns ir lieliski redzams arī ārpus telpām.

Ērti un aizsargāti mobilie maksājumi

Samsung Pay ir jauns un viegli lietojams mobilo maksājumu pakalpojums, ar kuru būs iespējams norēķināties lielākā skaitā vietu, nekā to spēj nodrošināt konkurējošie piedāvājumi. Samsung Pay norēķinu aplikācija būs pieejama Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņos ASV šī gada otrajā pusē. Samsung Pay ir aizsargāts ar Samsung KNOX, pirkstu nospiedumu skeneri un modernu tokenizācijas risinājumu, un tas darbosies gan ar NFC (Near Field Communication), gan ar MST (Magnetic Secure Transmission) tehnoloģijām.

Uzlabota drošība

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi ir veidoti uz uzlabotās Samsung KNOX mobilās drošības platformas, nodrošinot augsta līmeņa reālā laika aizsardzību pret kaitnieciskiem uzbrukumiem. Abas jaunās ierīces ir tūlītēji integrējamas arī korporatīvajā IT infrastruktūrā, jo KNOX uzlabojumi ļauj ierīces pārvaldīt vienkārši un ērti. Savukārt Find My Mobile funkcija nodrošina pazudušo ierīču un to satura aizsardzību ar dažādiem risinājumiem, to starp arī ar attālināti vadāmu ''Reactiovation lock'' funkciju. Ar uzlabotu pirkstu nospieduma skeneri viedtālruņi nodrošina arī ātru autentifikāciju un uzglabā šifrētos datus aizsargātā ierīces atmiņā.

Samsung Galaxy S6 un S6 Edge Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams no 17. aprīļa. Šogad pirmo reizi Latvijā abus jaunos modeļus būs iespējams aplūkot vēl pirms oficiālās tirdzniecības sākuma vairāk nekā 50 veikalos visās Baltijas valstīs. No 23. marta mobilo sakaru operatoru veikalos būs iespējams veikt ierīces iepriekš pasūtīšanu

Samsung Galaxy S6 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs no 699 eiro (Galaxy S6 ar 32 GB atmiņu) līdz 1049 eiro (Galaxy S6 edge ar 128 GB atmiņu), atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma. Iegādājoties ierīci, lietotājam būs iespēja tai bez maksas aktivizēt īpašo ekrāna apdrošināšanas pakalpojumu „Screen Care''.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54767203sec.