Labu darbu un labu domu epicentrs atradīsies Talsos

Talsu Tautas nama Radošā sēta 10. decembrī būs labu darbu un labu domu epicentrs – šajā dienā no pulksten 14 līdz 16.30 ikviens varēs izdarīt labu darbu, lai sasildītu sirdi kādam, kam tas ir ļoti nepieciešams.

 Radošajā sētā, sadarbībā ar SIA “Nārone” un Rīgas valsts tehnikuma Laidzes struktūrvienību, pirmo reizi norisināsies labdarības akcija „Silta piparkūku sirds”. Akcijas laikā ikvienam būs iespēja uz vietas izcept un skaisti noformēt piparkūkas, kas kopā ar labiem vēlējumiem tiks nogādātas Talsu novada vientuļajiem senioriem. Paldies SIA „Nārone”, kas sagādājusi piparkūku mīklu akcijas norisei!

 Talsu novada Sociālā dienesta vadītāja Dace Zeļģe: „Pasaule ir siltuma izslāpusi. Daudziem no mums rokas ir siltas, kamēr kādam tās ir nosalušas... Ar šīs labdarības akcijas palīdzību centīsimies sasildīt ne tikai rokas, bet arī novada vientuļo pensionāru sirdis.”

 Akcijas laikā Radošajā sētā darbosies dažādu mantu pieņemšanas punkts „Kas vienam lieks, otram liels prieks!” Ikviens no mājām var atnest kādu lietu vai mantu, ko Sociālais dienests nogādās novada trūcīgajiem iedzīvotājiem.

 Pēc tam, kad piparkūkas izceptas un nodotas Talsu Tautas nama rūķiem, aicinām ikvienu apmeklēt Ziemassvētku tirdziņu, kas darbosies no pulksten 14.00 līdz 19.00.

 Īpašu uzmanību aicinām pievērst SIA „Pure Chocolate” un SIA “Ice Berry” tirdzniecības stendiem, kur par ziedojumiem, būs iespējams iegādāties pašu gatavotu šokolādi vai siltu ābolu sulu.

 Sadarbībā ar Talsu novada fondu, ziedojumi tiks novirzīti vēl viena Ziemassvētku brīnuma radīšanai – Talsu novada trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērnu priekam tiks sagādātas Ziemassvētku vecītim lūgtās dāvaniņas.

 Pēc darbīgas dienas Talsu Tautas namā pulksten 18.00 notiks teātra izrāde bērniem „Kraukšķītis” (biļetes nopērkamas Talsu Tautas nama un Biļešu paradīzes kasē).

 Nāc un piedalies – radīsim prieku sev un citiem. Uz tikšanos Radošajā sētā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Talsu novada TIC
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28517199sec.