Baltie lāči līgos Talsos

23.06.2010 plkst. 18.00 Talsos, Sauleskalna estrādē notiks koncerts “Lielie Jāņi Talsos” un Līgo nakts balle kopā ar Andri Baltaci un “Baltajiem lāčiem”, “Čikāgas piecīšu” duetu – Armandu Birkenu un Loriju Vudu, humoršovu “100g Latvijas” ar Jāni Jarānu un Daini Porgantu, dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, Dzintaru Čīču un daudziem citiem.

Vakarā gaitā klausītājiem tiks piedāvāta plaša un īpaši Jāņiem sagatavota programmma, kurā koncertā un nakts ballē muzicēs Latvijas populārākā šlāgergrupa “Baltie lāči” ar šarmantās balss īpašnieku Andri Baltaci. Uzstāsies arī “Balto Lāču Muzikālais Teātris” –16 atraktīvu jauniešu koris, kurš ir iestudējis grupas populārākos hitus un Līgo dziesmas.

Vakara kulmunācijā, kad jau liesmos Jāņuguns, klausītāju sirdis sildīs “Čikāgas piecīšu” liriskais duets –Armands Birkens un Lorija Vuda - ar visu laiku skaistākajām “Čikāgas piecīšu” dziesmām, bez kurām nav iedomājami īsti sirsnīgi Jāņi. Jāpiebilst, ka Armands Birkens īpaši, lai klātienē tiktos ar Talsiniekiem ieradīsies no Čikāgas.

Talsu skatītājus Jāņos sveiks un ar dziesmām ielīksmos atraktīvais un dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, kurš izpelnījies TV šovu skatītāju mīlestību. Protams, Talsos neiztikt arī bez mazā Dzintara Čīčas, kurš gan pa šo laiku jau paguvis pieaugt.

Par smiekliem Jāņu naktī gādās Latvijas izcilie humora meistari – Jānis Jarāns un Dainis Porgants. Skatītāji varēs iepazīt fragmentus no jaunā oriģinālā humoršova “100 g Latvijas”, kas aicinās ar smaidu paskatīties uz aktuālām norisēm Latvijā, sākot no Labajiem cilvēkim, deputātiem vairāksolītājiem un visbiedzot ar mūžīgajām Skaidrīti un Mildiņu, kuras ir nolēmušas šoreiz nekļūdīties vēlēšanās un saprast, kura partija sola visvairāk.

Lielajā koncertā skatītājus ar dejām iesildīs un kājas izlocīt gribētājiem palīdzēs Talsu azartiskās līnijdejotājas no grupas „Elfas”, kuras Kurzemes pusē mīl un māk novērtēt. Koncertā Jāņu tēva un Jānu mātes lomu uzņemsies Andris Baltacis un Laila Ilze Purmaliete, kuri rūpēsies par to, lai ikviens Jāņu bērns svētkos varētu sajust Līgo nakts burvību, kā arī justos gaidīts viesis pasākumā.

Koncerts “Lielie Jāņi Talsos” sāksies plkst. 19.00, bet skatītāji Sauleskalnā tiek gaidīti jau no plkst. 17.00, lai varētu ieņemt labākās vietas. No plkst. 18.00 sāksies pasākuma ieskaņa jeb “Jānīša koncerts”, kurā piedalīsies Talsu jaunie talantīgie dziedātāji un Latvijas Radio konkursa „Tautas Jaunās zvaigznes” laureāti ar mūsdienīgi izpildītām latviešu tautasdziesmām un populārām dziesmām. Pēc pusnakts sāksies Līgo nakts balle, kas tradicionāli ilgs līdz rīta gaismai.

Biļetes: Biļešu Paradīzē un Talsu Tautas namā - iepriekšpārdošanā 4,- Ls, pasākuma dienā 5,-Ls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Talsu novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42124605sec.