Darbu uzsācis pirmais Klaunu muzejs Latvijā

Tā ir iespēja nokļūt aizraujošajā un jautrajā klaunu pasaulē. Šis nav muzejs tā tradicionālajā izpratnē - līdzās interesantām klaunu kolekcijas lellēm un figūrām, kuras uz Talsiem atceļojušas no Zviedrijas, Vācijas, Itālijas un ASV, ir iespēja piedalīties jautrās atrakcijās, pašiem līdzdarboties un izgatavot savu klaunu.

Viesus priecēs aptuveni 1 h gara programma, kuras laikā var izzināt klaunu vēsturi un ikdienu, redzēt jautrus trikus un, galvenais, kopīgi kārtīgi izsmiesieties. Pasākuma beigās dalībnieki tiks pie pārsteiguma dāvanām.

Doma par šāda muzeja izveidi ir tapusi, pateicoties Talsu kristīgo klaunu aktīvai darbībai, kurus apmācījis klaunu skolotājs Sidnejs Teske (Sidney Teske) no ASV Minesotas štata. Šo klaunu galvenais mērķis ir nest prieku un stāstīt par mūžīgo mīlestību. Viņi neizsmej skatītājus, kā tas reizēm ir cirkā. Klaunu muzeja telpas ir lieliski piemērotas bērnu ballītei kopā ar klauniem. Gaviļnieks ar draugiem veic dažādus uzdevumus, mācās klaunu trikus un var pat apgūt balonu locīšanas mākslu. Ir iespēja noorganizēt fotosesiju ar klauniem un seju apgleznošanu. Īpaša programma pieejama arī jaunlaulātajiem. Klauni pamācīs, kā dzīvi kopā nodzīvot ar smaidu un pozitīvu attieksmi.

Lūgums apmeklējumu pieteikt iepriekš. Lai uzzinātu vairāk par piedāvājumu, zvaniet pa tālruni 28795187 (Ilze Pumpure) vai rakstiet uz e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21448708sec.