Kalnciema kvartālā norisināsies Spodrības tirgus

2015. gada 28. februārī plkst. 10.00 – 16.00 Kalnciema kvartāla pagalmā notiks ikgadējais Spodrības tirgus. Turpinot veiksmīgo tradīciju, pagalmā būs biedrības ''Otrā elpa'' lietoto mantu pieņemšanas punkts, kurā rīdziniekiem būs iespēja ziedot labdarībai sev vairs nevajadzīgās, bet citiem lietderīgās mantas, kā arī piedalīties otrreiz izmantojamo materiālu radošajā darbnīcā.

Tuvojoties pavasara vēsmām, kad, kā ierasts, iztīrām māju, atbrīvojot to no nevajadzīgās iedzīves, Kalnciema kvartāls aicina ieskatīties savos plauktos, skapjos, bēniņos un noliktavās, kur pa garo ziemu sakrājušās liekās mantas (drēbes, apavi, trauki, grāmatas, bērnu rotaļlietas, sadzīves priekšmeti u.c.). To visu 28. februārī varēs atvest uz Kalnciema kvartāla pagalmu un nodot biedrības ''Otrā elpa'' ziedojumu pieņemšanas punktā, kura tās nodos tālāk cilvēkiem, kuriem tās ir nepieciešamas visvairāk, kā arī izmantos labdarības veikaliņiem vai radošām darbnīcām. Mantas varēs nodot pie Zilās mājas verandas līdz plkst. 16.00.

No plkst. 12.00 līdz 15.00 notiks radošā darbnīca ar otrreiz lietojamo materiālu izmantošanu. Ar dažādu papīra izstrādājumu pārstrādes palīdzību no žurnāliem un reklāmu katalogiem būs iespēja izgatavot pavisam jaunus, saimniecībā noderīgus karstuma palikstnīšus, grāmatzīmes, utml. lietas.

Kalnciema kvartāla galerijā jau būs apskatāma jauna izstāde: Annas Vaivares un Zanes Zlemešas izstāde ''Noslēpums'', kurā būs apskatāmi oriģināldarbi no grafisko īso stāstu sērijas ''mini kuš!'' izdevumiem ''Peldbaseins'' un ''Kolekcionārs''. Izstādes atklāšana norisināsies vakarā plkst. 18.00.

Tikmēr norisināsies arī Kalnciema kvartāla iknedēļas tirgus, kas pulcēs vairāk nekā 100 Latvijas zemniekus un amatniekus.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49746108sec.