Dažādas paaudzes ir iecienījušas Latvijā gatavoto veselīgo našķi

Tepat, Latvijā gatavotais našķis, kurš bērnības atmiņu dēļ ieguvis nosaukumu ''Rūķu našķis'', ir veselīgs, gards un dabīgs kārums gan maziem, gan lieliem.

Katrs bērnībā būs dzirdējis, ka dāvanas sagādā rūķi, ka tieši rūķi ir tie, kas palīdz Ziemassvētku vecītim iepriecināt bērnus. Kļūstot pieaugušiem, vairums cilvēku zaudē ticību pasakām, fejām, burvjiem un rūķiem, bet viņi nekur nav pazuduši, viņi ir tepat līdzās un parādās tiem, kuri nav zaudējuši ticību brīnumiem! ''Ŗūķu našķa'' idejas autore Līga Rūķe stāsta, ka rūķiem arī ir bērni, kuriem garšo saldumi. Ar mīlestību pret bērniem un pārliecību, ka garšīgs var būt arī veselīgs, rūķu mammas nonāca pie idejas par ''Rūķu našķi''. Nu šis veselīgais kārums ir iecienīts daudzās mājās.

''Rūķu našķis'' ir veselīga saldumu alternatīva, lielisks enerģijas avots, spēcinošs gardums arī sirsniņai. Lieliska dāvana lieliem un maziem – īstu rūķu roku darbs, gatavots ar patiesu mīlestību!

''Rūķu našķus'' iecienījuši sportisti, izmantojot tos enerģijas batoniņu vietā, mazie kārumnieki – bērni un arī gados vecāki cilvēki, jo našķis palīdz stiprināt sirsniņu.

Gardā batoniņa sastāvā ir : linsēklas, sezams, saulespuķu sēklas, lazdu rieksti, mandeles, auzu pārslas, rozīnes, dzērvenes, sviests un piena īriss. Našķis ir pieejams divās variācijās – ar kukurūzas pārslām vai bez tām.


 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54879498sec.