Mārupes skvērā iekurs brīvdabas pirti un rīkos tirdziņu

Svētdien, 2015.gada 7.jūnijā, Konrādu ielas skvērā Mārupē notiks mājražotāju un amatnieku tirdziņš ar plašu izklaides programmu, tostarp brīvdabas pirti un kublu.

Jau nākamajā svētdienā, Konrādu ielas skvērā aiz Mārupes kultūras nama, norisināsies šogad jau otrais mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

Pirmais tirdziņš šogad tika rīkots 4.maijā, Mārupes tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros. Pasākums guva lielu atsaucību un pēc iedzīvotāju lūguma, nolemts turpmāk rīkot tirdziņus Konrādu ielā katra mēneša pirmajā svētdienā. Katram tirdziņam organizatori sarūpēs papildus aktivitātes, veltītas kādai īpašai tēmai.

Svētdien, 7. jūnijā no plkst. 10:00 līdz 17:00 ikviens tiek aicināts uz Konrādu ielu, kur apmeklētājus priecēs izmeklēta un kvalitatīva pašmāju mājražotāju, zemnieku, mazo ražotāju un amatnieku produkcija no tuviem un tāliem Latvijas novadiem.

Šoreiz apmeklētājiem skvērā tiks novietota un iekurta pārvietojamā pirts un kubls, savukārt zinoši pirtnieki no pirts skolas Lielzemenes iepazīstinās ar rituāliem un tradīcijām. Pasākuma viesi, ja vien to vēlēsies, varēs baudīt pirts priekus turpat uz vietas, Konrādu ielas skvērā.

Īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem, jo tiks sarūpētas radošās darbnīcas, ziepju vārīšanas meistarklases, lielformāta galda spēles, radoši pozitīvais fotoplacis un citi pārsteigumi.

Tirdziņu rīko Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji" ar Mārupes novada domes un Biedrības sadarbības partneru atbalstu.

Mājražotāji, saimniecības un amatnieki, ēdinātāji, kā arī iespējamie sadarbības partneri un atbalstītāji, aicināti pieteikties dalībai pasākumā, rakstot uz [email protected].

Tirdziņi omulīgajā skvērā ar bērnu rotaļu laukumu būs kā lielisks papildinājums plašajai kultūras un izklaides programmai, kas šogad noris Mārupes novadā, par godu novada 90.gadskārtai.

Vairāk informācijas Biedrības mājas lapā www.latvijasmajrazotaji.lv, sociālajos tīklos, pie Biedrības informatīvajiem partneriem un lielākajos medijos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67586684sec.