Izstādē – gadatirgū «Balttour 2016» prezentēti daudz jaunumi un lieliski piedāvājumi visam gadam

Ar plašu vērienu atklāta 23. starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde – gadatirgus "Balttour 2016". Izstādē vienuviet var apskatīt vairāk nekā 470 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentē ap 850 tūrisma uzņēmumu no 40 pasaules valstīm.

Travelnews.lv redakcija seko līdzi notiekošajām aktualitātēm un atspoguļo sadarbības partneru dalību "Balttour 2016" izstādē.


Ceļojumu aģentūra "Latvia Tours"

Izstādes laikā tiek iedāvātas pievilcīgas cenas ceļojumiem - gan atvaļinājumos, gan svētku brīvdienās. Iegādājoties ceļojumus, tiek saņemtas papildus dāvanu kartes, ko iespējams izmantot iegādāto ceļojumu ietvaros.

Ceļojumu aģentūra "Nikos Travel"

Izstādei aģentūra sagatavojusi patiesi kārdinošus piedāvājumus. Savus interesentus ar tiem iepazīstina ne vien smaidīgās meitenes, bet arī pati īpašniece Jeļena Serebrjakova.

Viesnīca "Avalon"

Viesnīca izstādē piedalās ar gaumīgu stendu, kas apvienots kopā ar autonomu AVIS. Grezni klāts galds un smaidīgi viesnīcas pārstāvji, kas informē par aktuālo viesnīcā.

Viesnīca "Baltic Beach Hotel"

Viesnīca izstādē pārsteidz ar īpaši pievilcīgu cenu piedāvājumu, kas pulcē izstādes dalībniekus kuplās rindās. Īpašs piedāvājums sagatavots arī Valentīndienai, bet viesnīca šogad sola aktīvi darboties un gatavot tematiskos pasākumus visa gada garumā. Viesnīcā drīzumā tiks renovēti visi luksus numuri, kā arī - intrigu izraisa ziņas par jauno Caviar Club restorānu, kam drīzumā tiks mainīts dizains. Jāpiemin, ka Viesnīca izstādē piedalās pēc vairāku gadu pārtraukuma un uzsver, ka izjūt pozitīvo,  piedaloties tajā un tiekoties aci pret aci ar saviem esošajiem un topošajiem viesiem!

Ogre

Ogres novada tūrisma informācijas centrs bāzējas Daugavas lejteces stendā, kopā ar Ikšķiles, Salaspils, Ķekavas un Baldones novadiem. Katram iespēja doties cauri radošam labirintam gida pavadībā, uzkāpt Zilo kalnu skatu tonī, kas ļauj izstādi vērot no augšas. Laipnie gidi pastāsta par iecerēm un objektiem gan pilsētā, gan novados.

Jelgava

Pilsēta, kas šogad godam ieguvusi jauniešu galvaspilsētas statusu, izstādē priecē ar radošajām nodarbībām un aktivitātēm. Tiek prezentēts tūrista komplekts, kas pilsētas iepazīšanu padara vel aizraujošāku. Jelgavas novada un Ozolnieku novada saimniecības un mājražotāji izstādē aicinās iepazīt Zemgales laukus, izzināt produkcijas ražošanas procesu, kā arī izjust jaunas garšas nianses, nogaršojot vietējos gardumus.

Rēzekne

Pilsēta sevi pārstāv radoši un izstādē apmeklētājus priecē ar muzikāliem pārsteigumiem - skan dziesmas latgaliešu valodā un tās izpilda grozu maskās tērpti muzikanti tautastērpos. Rēzekne sniedz iespēju iepazīties arī ar kultūras notikumiem pilsētā, kas glīti noformēti mazā, kompaktā bukletā.

Amadeus Latvia

Kreatīvais atpūtas stūrītis ar interesantiem ceļojumu testiem, kas ļauj izzināt paradumus, garda kafija un gaiša atmosfēra. Amadeus Latvia katram nogurušajam sniedz otro (trešo, ceturto...) elpu, lai sniegtu spēkus atrast labākos piedāvājumus Balttour izstādes laikā.

Ceļojumu aģentūra "Estravel Latvia"

Izstādei sagatavots īpašs piedāvājums, padomājot par katru. Ceļotajiem iespēja doties daudzos virzienos par zemām cenām - Eiropā, Āzijā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Austrālijā un citviet.

Ceļojumu aģentūra "Atlantic Travel"

Līdz pat 2016. gada 9. februārim aģentūra piedāvā iespēju iegādāties gan ziemas, gan vasaras ceļojumus par īpašām cenām.

Ceļojumu aģentūra "Alsvets"

Ar dāvanām un pārsteigumiem aģentūras stends vilina ikvienu izstādes apmeklētāju, piedāvājot patiešām kārdinošus galamērķus par karstām cenām.

Ceļojumu aģentūra "Bulta tūrs"

Ar jaunu ceļojumu katalogu un īpašiem piedāvājumiem Bulta Tūrs aicina uz apceļot jaunus galamērķus, kā arī piedāvā sezonas jaunumus - avio ceļojumus uz Itāliju, Grieķiju, Gruziju un Itāliju.

Tūroperators "FlyMeAway"

Ietaupot atvaļinājuma dienas, lieti izmantot garās nedēļas nogales un doties skaistā ceļojumā. Šīs izstādes ietvaros ir sagatavoti vairāki labi piedāvājumi brīvdienu ceļojumiem, kurus varē rezervēt gan Balttour izstādē, gan arī www.flymeaway.lv Akcijas periods: 2016. gada 3.-8.februāris!

Tūroperators "Jēkaba Ceļojumi"

Ar patiesi kārdinošiem cenu piedāvājumiem un galamērķiem Jākaba Ceļojumi vilina izzināt pasauli un iepazīt to aizraujoši, pielāgojoties gan komforta mīļotājiem, gan tiem, kas gatavo mesties piedzīvojumos, izkāpjot no ierastās komforta zonas.

Tūroperators "Novatours"

Novatours aicina ikvienu sapņot par ideāliem atvaļinājumiem, savukārt Novatours no visas sirds centīsies pielāgoties sapņu piepildīšanai, atrodot vislabākos risinājumus.

Tūroperators "Mouzenidis Travel"

Izstādē ikviens tiek iepazīstināts ar siltiem ceļojumiem uz Grieķiju un tik dažādajām salām, kas pieder šai viesmīlīgajai un karstasinīgajai valstij.

Tūroperators "GoAdventure"

Tikai izstādes laikā tūroperators piedāvā īpašas cenas uz galamērķiem, kas kārdina ar mūžīgo vasaru, kā piemēram Apvienotie Arābu Emirāti. Akcija turpinās arī dienu pēc izstādes, ar ko var iepazīties GoAdvnture portālā.

Tūroperators "Alida Turs"

Ikviens tiek iepazīstināts ar kārdinošiem ceļojumu galamērķiem, piedāvājot cenas, kas šoreiz ir īpaši kārdinošas.

Ceļojumu aģentūra "Antario"

Izstādes laikā iespējams rezervēt ceļojumus Itālijā, Grieķijā un citviet par īpašām, tikai izstādē pieejamām cenām.

Preiļi

Preiļi izstādei sagatavojuši ceļvedi "Preiļu un Riebiņu podiņš", kas iepazīstina ar vietām, kur var gardi mieloties un baudīt vietējos labumus. Preiļos atrodama arī vienīgā "Leļļu karaļvalsts" un  latgaliskākais veikals visā Latvijā

Latgales stendā atrodams arī "Latgales kulinārais mantojums"

Stendā, papildus informācijai par Latgales kulinārā mantojuma ēdieniem griušļiem, kļockām vai buļbu bļīnim, iespējams uzzināt, kas ir labākie gastronomiskie galamērķi, apceļojot šo viesmīlīgo novadu - Latgali.

Gulbene

Pilsēta atceļojusi uz izstādi ar lokomotīvi Ferdinands. Gulbenes pilsēta īpaši izceļ jaunumus par kuģīti, kas gribētājus līdz pat 25 personām lepni vedīs pa Stāmerienas ezeru, kā arī Bišu viesnīcu, kas piedāvā tās viesiem iespēju relaksēties. Aktuāls, protams, joprojām vienīgais regulāri kursējošais šaursliežu vilciens Baltija valstīs - Gulbenes - Alūksnes bānītis. Tāpat stendā cienā ar gardiem sieriem, ko ražojuši vietējie Gulbenes mājražotāji.

Daugavpils

Pilsētas stendā saimnieko Lolita Kozlovska, kas ieguva Tūrisma nozares piešķirto balvu "Tūrisma informācijas centra vadītājs 2015". Iegūstam informāciju par jauno Šmakovkas muzeju - lielāko un modernāko pasaulē, kā vēsta informācijas bukleti. Aktīvākajiem tiek sniegta informācija par tūrisma triatlonu, kas norisināsies pavasarī. Bet mākslas mīļotājiem tiek pačukstēts par Daugavpils Marka Rotko mākslas centra jaunumiem - šogad muzejā apskatei tiks izstādīti 6 jauni Marka Rotko oriģināldarbi.

Ludza

Pilsēta ar saukli "Lūdzu uz Ludzu" aicina ikvienu iepazīties ar pilsētas jaunumiem un piedāvājumiem, kas apkopoti avīzē, īpaši izceļot skaisti restaurēto senāko koka sinagogu Baltijā, kā arī citus objektus un pasākumus. 

Viesnīca "SemaraH Hotels"

Viesnīca sarūpējusi īpašus, teju uz pusi lētākus cenu piedāvājumus SPA brīvdienām SemaraH Hotels Lielupe viesnīcā, kā ari rosina viesnīcā par īpaši pievilcīgām cenām atpūsties viesnīcā kopā ar ģimeni.

Viesnīca "Kurshi Hotel & SPA"

Viesnīcas stendā iespējams dabūt īpašu kuponu, kas, nosaucot konkrētu paroli, sniedz atlaidi potenciālajiem vai pastāvīgajiem viesnīcas viesiem. Tāpat minēts, ka viesojoties viesnīcā, Balttour izstādes apmeklētāji saņems īpašu dāvanu no viesnīcas.

Viesnīca "Hotel Jūrmala SPA"

Viesnīcas stendā atrodami kuponi, kas sniedz atlaides visām SPA un skaistumkopšanas procedūrām. Iespējams iegādāties arī dāvanu kartes, ko vēlāk apmainīt pret kādu no viesnīcas sniegtajiem pakalpojumiem.

Viesnīca  "Hotel Daina"

Viesnīcas stendā atrodami īpaši "Balttour" izstādei sagatavoti piedāvājumi gan Valentīndienai, gan ikdienai un svētku radīšanai jebkurā dienā. 2016. gada 6. martā viesnīcā norisināsies Kāzu izstāde. Tāpat kā jaunums tiek ziņots par baseina atvēršanu viesnīcā. Tā garums būs 24 metri.

Viesnīca "Islande Hotel"

Šī viesnīca izstādes laika ir visvairāk noslogota, jo atrodas netālu no izstādes norises vietas Ķīpsalā. Bet, neskatoties uz ražīgo darba laiku, lieliski sevi prezentē izstādes stendā, piedāvājot īpašos piedāvājumus gan Valentīna dienai, gan Sieviešu dienai. Viesnīca lepojas ar savu Boulinga zāli, restorānu. Jau laikus tiek domāts par Hokeja čempionāta laiku, tādēļ sagatavoti īpaši piedāvājumi arī šī sporta veida mīļotājiem un faniem

Education Centre DURBE

Izglītības centrs Durbe sniedz plašas iespējas apgūt valodas ne vien Latvijā, bet arī visā pasaulē dažādu vecumu un pieredžu grupām. Bērniem tiek piedāvātas īpašas vasaras nometnes.

Jūrmala

Jūrmalas pilsēta piedāvā iespēju iepazīties ar plašu pasākumu programmu un sniedz iespēju iegādāties brīnišķīgo grāmatu "Jūrmala. Koka dekori". Grāmata sniedz ieskatu Jūrmalas lepnumu - pievilcīgo koka dekoru arhitektūru.

Viesnīcu tīkls Kolonna Hotels Group

Viesnīcas stendā atrodami kuponi, kas, apmeklējot Kolonnas tīkla viesnīcas, piešķir atlaidi tās sniegtajiem pakalpojumiem. Tuvojas Valntīndiena, kurā sagatavoti daudzi kārdinoši piedāvājumi gan viesnīcās, gan restorānā "Konvents".

Ventspils

Ventspilnieki iepazīstina ar ventiem un aktualitātēm pilsētā. Lielu interesi izraisījusi mobilās realitātes atrakcija, kur, izmantojot iespēju fotografēties, uzņemtajā bildē parādās kāds dzīvnieks. Šo aplikāciju iespējams iegūt arī katra telefonā, ielādējot to caur Ventspils portālu. Ikviens var izmantot iespēju griezties un virpuļot arī bampermašīnā.

Saulkrasti

Tuvāk saulei aicina būt Saulkrasti, kas atrodami Vidzemes piekrastes garākā pārgājiena stendā. Saulkrastiem šajā pārgājienā pieder 17 gleznaini kilometri. Saudzējot dabu, šogad tiks veidot dabas dizaina parks, kas liks aizdomāties par mūsu atbildību dabas saudzēšanā un saglabāšanā. Saulkrasti lepojas ar jūras klātbūtni un ievij to savos ceļvežos - "Pāri četrām upēm" un "Vēsturiskie kūrorti un meditācija piejūras dabā".

Talsi

Skaisti un tautiski ģērbti talsenieki ikvienu aicina nosūtīt pastkarti no Balttour izstādes. Interesantākais ir tas, ka jums atliek uzrakstīt vien saņēmēja adresi. Par teksta saturu parūpēsies Talsu pilsētas pārstāvji, kas no kāda pasākuma nosūtīs kartīti. Patīkams pārsteigums, atverot pilsētas kalendāru, pie notikuma "Uzziedi Talsos" atrast ziedu sēklas, kas katram ļauj iestādīt savu augu. Deviņu pakalnu pilsēta atrodama Kurzemes stendā.

Ceļojumu aģentūra INTERLUX Travel Latvija

Šajā izstādē par pievilcīgām cenām tiek piedāvāti kārdinoši galamērķi uz Grieķiju, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un citviet, bet īpaši tiek izcelta Horvātija, kas ir aģentūras jaunākais galamērķis.

Jēkabpils

Jēkabpils savā stendā cienā ar Jēkaba naudiņām - gardiem cepumiem. Visus mīļi sagaida simbols no pilsētas ģērboņa - lūsis. Ar lūsi iespējams uzspēlēt šahu un par meža dzīvnieku lūsi iespējams pārtapt arī pašam - ar masku, kas dabūjama stendā. Jēkabpilieši aktīvi gatavojas drīzumā gaidāmajam notikumam - gaisa balonu festivālam, kura ietvaros notiks pasaules rekorda uzstādīšana Svētā Valentīna dienā.

Kūrorta rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Ar pievilcīgām cenām izstādē tiek piedāvātas veselības veicināšanas kūres, kas ir lielisks veids, kā iepazīties ar Jaunķemeru profesionālo pakalpojumu sniegšanu. Izstādē iespējams iegādāties dūņas, kas ļauj veikt skaistumprocedūras arī mājas apstākļos.

Liepāja

Vēju un dzintara pilsēta Liepāja izstādē ieradusies ar sajūtām. Zeltainas smiltis, koka laipas, mirdzoši dzintari, spoguļi, saule, kaijas un vējš. Kreatīvais sajūtu stends Liepājā rada patiesi pietuvinātu pilsētas sajūtu. Ideja par stenda dizainu radusies Staro Rīga laikā un ar veiksmīgiem panākumiem ceļo izstādēs, priecējot apmeklētājus. Liepājnieki saka, ka katrs gadalaiks pilsētu iekrāso citādu, izceļot ko īpašu.

Anris Ribāks un Egils Pinkovskis, Autonoma Avis


Mūsu autonoma piedzīvojusi pārmaiņas – kopš šī gada sākuma jaunais Avis Vecpilsētas birojs atrodas vēl tuvāk saviem potenciālajiem klientiem - Avalon viesnīcā. Veiksmīgās sadarbības rezultātā ar viesnīcu, esam izveidojušies par pieejamu autonomu gan ārvalstu viesiem, gan pašmāju ceļotājiem. Jūtami pieaug pieprasījums pēc auto nomas pavasara un vasaras sezona, tādēļ gatavojamies karstai darba sezonai.

Esam priecīgi, ka šajā izstādē esam atgriezušies pēc 10 gadu pārtraukuma. "Balttour 2016" izstādē sniedzam ieskatu iespējās, kas raksturo mūs gan kā autonomu, gan veiksmīgu viesnīcas un autonomas savienību, un īpašos piedāvājumos, kas radušies sadarbības rezultātā.

Vēlamies uzsvērt, ka esam pieejami ne vien rīdziniekiem, bet arī Latvijas apceļotājiem, tādēļ, pateicoties veiksmīgajai sadarbībai ar daudziem Latvijas Tūrisma centriem un birojiem, mūs atradīsiet arī novados.

Cenšamies aktīvi iesaistīties dažādos pasākumos un jo īpaši lepojamies ar mūsu autosportistu sasniegumiem. Esam lepni par mūsu atbalstītā Eiropas čempiona rallijkrosā Jāņa Baumaņa sasniegumiem. Arī paši iesaistāmies sportiskās aktivitātēs un piedalāmies velomaratonā, kur Avis komanda sasniedz augstus rezultātus. Sekojam līdzi jaunajiem sporta spīdekļiem, un, intrigai varam pačukstēt, ka Avis atbalstīs arī kādu uzlecošo zvaigzni autosportā.

Mūsu plāni ir ambiciozi un pie sasniegumiem, kas piepildījusies līdz šim, mums ir ticība, ka viss iecerētais izdosies! Tuvākajā laikā ikkatram būs iespēja izmēģināt jaunā zīmola auto. Par aktualitātēm noteikti varat uzzināt mūsu Facebook.com lapā.

Vēlam Travelnews.lv lasītajiem, lai šis jaunais tūrisma gads ir piepildīts ar skaistiem ceļojumiem, ne vien Latvijā, bet arī pasaulē. Un, protams, lai katrs ceļojums kļūst vēl spilgtāks un ērtāks, pateicoties autonomai Avis!

Arnis Jaudzems, Autonoma Sixt

Šajā izstādē Sixt pārstāvji atrodami stendos abās izstādes hallēs – gan ar velosipēdiem, gan auto. Šoreiz saviem potenciālajiem un pastāvīgajiem klientiem piedāvājam izdevīgu piedāvājumu velosipēdu gada nomai. Šogad klāt nākuši trīs jauni velosipēdu nomas punkti Rīgā un Jūrmalā, tādēļ kļūstam arvien pieejamāki saviem klientiem.

Ilze Millere, Limbažu Tūrisma informācijas centrs

Šoreiz izstādē esam ieradušies kopā ar Vidzemes piekrastes vietām, kas apvienojušās kopā, radot garāko pārgājiena karti Latvijā. Limbažiem šai kartē pieder 6 kilometrus garš posms, kurā iespējams baudīt lieliskas ainavas. Limbažos atrodas lielais Lauču akmens, kas ceļotājus priecē ne vien kā apskates objekts, bet ļauj veldzēties arī blakus esošajā restorānā ar tādu pašu nosaukumu 'Lauču akmens''. Visu cauru gadu aktīvi darbojas arī mūsu podnieki, radot brīnišķīgus keramikas darbus. Viesmīlīgais Arnis Preiss, pie kura ciemojas ne vien keramikas mīļotāji, bet arī jaunlaulātie un kāzu dalībnieki, piesaista ar daudziem pasākumiem. Gaidām ikvienu ciemos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.46474004sec.