10. septembris vēsturē: Tūrisma ziņu portālam Travelnews.lv aprit 8 gadi

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv tika atklāts 10.09.2007 ar devīzi "Tiem, kas ceļo un atpūšas!" un ar mērķi informēt Latvijas ceļotājus, atpūtniekus, biznesa cilvēkus, gardēžus, SPA un aktīvā sporta cienītājus par plašajām tūrisma un atpūtas iespējām Latvijā, Baltijā, Eiropā un pasaulē. Astoņu gadu laikā Travelnews.lv ir ieņēmis stabilu vietu Latvijas mediju vidū ar vislielāko kompetenci tūrisma jomā.

8 punkti, kurus var iepazīt sakarā ar portāla 8 gadu attīstību:

1. VĒSTURE. Portāla Travelnews.lv nosaukums ir radies Lietuvā, bet tā pirmsākumi ir meklējami jau 13.05.2003, kad tika atklāts Latvijas tūrisma nozares vortāls TurismaBizness.lv (Eiropa.lv). Lietuvas tūrisma uzņēmēji bija pamanījuši mūsu aktīvo darbību Latvijas tūrisma mediju biznesā un uzrunāja par sadarbības iespēju Lietuvas tirgū. Lietuviete Kristina Jasudaite, kura toreiz vadīja Viļņas tūrisma kompānijas Wrislit mārketinga daļu, ieteica Lietuvā startēt ar nosaukumu TRAVELNEWS. Tā arī radās portāla internacionālais nosaukums Travelnews.lv, Lietuvā - Travelnews.lt un Igaunijā - Travelnews.ee.

2. REDAKCIJA. Katru mēnesi Travelnews.lv redakcija publicē vairāk nekā 450 ziņas, kur liela daļa informācijas ir pieejama tikai un vienīgi mūsu portālā. Mēs esam konstatējuši, ka portāla lasītājus piesaista tūrisma profesionāļu viedokļi, intervijas, padomi, fotoreportāžas, video un komentāri, tāpēc mūsu redakcijas 2015./2016. gada uzdevums ir aktivizēt informācijas apmaiņu starp profesionāļiem un ceļotājiem. Travelnews.lv statistika apliecina, ka gandrīz 40% apmeklētāju izmanto m.Tn.lv mobilo versiju (viedtālruņi, planšetdatori).

3. SOCIĀLIE TĪKLI. Mūsu kompetence sociālo tīklu pasaulē tiek attīstīta kopš 2010. gada un šobrīd Travelnews.lv ir viens no ietekmīgākajiem zīmoliem Latvijas mediju biznesā (Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv, Instagram.com), ko apliecina arī sociālo tīklu reitings – Zimolutops.lv.

4. LIELDRAUGI. Travelnews.lv ienākumi veidojas no sadarbības ar tūrisma uzņēmumiem, organizācijām un reklāmdevējiem. Mūsu Lieldraugi ir Latvia Tours, Estravel Latvia, Novatours, GoAdventureBaltic Beach Hotel, Dome Hotel, Semarah Hotels, Wellton Hotel Group, Jūrmalas TIC, Avis, GetTable, Amadeus Latvia, Elkor, Baltijas Apdrošināšanas Nams, Seesam Latvia, Marka Rotko mākslas centrs, Radisson Blu Hotels un Latgales plānošanas reģions.

Mūsu DRAUGI ir Good Stay Hotels Group, Kolonna Hotels Group, Restau-Rateur, Sixt, Valmieras TIC, Aviareps Airline Management, Celojumubode.lv.

Mūsu sadarbības partneru saraksts ir atrodams Baltijas tūrisma uzņēmumu katalogā.

5. SADARBĪBA. Mēs lepojamies un esam pateicīgi mūsu ilggadīgiem sadarbības partneriem – Latvia Tours, Biznesa augstskola Turība, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA), Ventspils TIC, Vidzemes augstskola, Air Tour, Amadeus Latvia, Cēsu TIC, Estravel Latvia, Grand Palace Hotel, Hotel Bergs, Hotel TIA, Jēkaba aģentūra, Jūrmalas TIC, Kolonna Hotel Group, Radi un Draugi, Radisson Blu Hotels, Remaco, Sixt, TBS Travel, Baltic Beach Hotel, Travel Time, Carlson Wagonlit Travel, Avis, Balta Tour, Dikļu Pils un Park Hotel Latgola, kuri nepārtraukti sadarbojas ar mūsu uzņēmumu jau vairāk nekā 10 gadus.

Travelnews.lv sadarbības programma tūrisma uzņēmumiem ir izdevīgākais un labākais veids, kā popularizēt savus pakalpojumus un produktus lielajam Travelnews.lv lasītāju, ceļotāju un interesentu lokam. Skatiet linku - www.travelnews.lv/?m_id=18126&i_id=11

6. VAKANCES. Travelnews.lv piedāvā vismaz 3 jaunas darba vakances redakcijā un pārdošanā. Studentiem Travelnews.lv ir izcila prakses vieta mārketinga, pārdošanas un redakcijas zinībās, jo studiju iegūtās teorētiskās zināšanas var papildināt ar unikālu pieredzi nelielā, bet veiksmīgā uzņēmumā.

7. PĀRMAIŅA. 2016. gadā ir plānots, ka Travelnews.lv portāls tiks atjaunots jaunā izskatā un ar jaunām iespējām. Mēs būsim pateicīgi par ieteikumiem un idejām, kuras būtu jāiestrādā Travelnews.lv jaunajā versijā. Portālu izstrādes kompānijas var pieteikties, nosūtot savu darbu CV uz [email protected].

8. BALVU GROZS. Mēs vēlamies pateikties visiem lasītājiem, atbalstītājiem, sponsoriem un labvēļiem par mums tik vērtīgo atbalstu! Tāpēc aicinām visus interesentus pieteikties uz Travelnews.lv vēstkopu, kur starp visiem vēstkopas lietotājiem divu mēnešu laikā izlozēsim vairākas vērtīgas dāvanu kartes no Latvijā populāriem restorāniem, viesnīcām un tūrisma firmām.


Travelnews.lv
komunikācijas platforma:

• Travelnews.lv no 100.000 līdz 200.000 apmeklētājiem mēnesī
Facebook.com/Travelnews.lv ar 54.500 sekotājiem
Twitter.com/Travelnews_lv ar 10.300 sekotājiem
Draugiem.lv/Travelnews.lv ar 6.600 sekotājiem
Instagram.com/Travelnews_lv ar 400 sekotājiem
Travelnews.lv vēstkopa ar 16.000 e-pastiem

Travelnews.lv uzņēmuma vārdā pateicas mūsu darbiniekiem un uzticamajiem biznesa partneriem - Biznesa augstskola Turība, 1st-studio.com, BB Expert, Latvijas Mobilais Telefons, Mailigen.lv, Venden, Autofavorīts, In Time, Dual Node un citiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56042099sec.