Būs aplūkojama ziedu terapijai veltīta izstāde

No 8. oktobra līdz 10. decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” būs aplūkojama pirmā pasaulslavenā ārsta Edvarda Baha dzīves veikumam veltītā izstāde „Izzini sevi. Jūties labi. Esi vesels”, kas tapusi Latvijā. Par godu izstādes atklāšanai plkst. 12.00 būs bezmaksas Baha ziedu terapijas seminārs.

Bailes, bezspēcība, izmisums, bezcerība, aizvainojums, naids... Vai pamanām sevī šīs emocijas? Vai zinām, ka tās, pārņemot mūs savā varā, posta ne tikai mūsu pašsajūtu, bet arī veselību?

Angļu ārsts Edvards Bahs savas dzīves laikā, strādājot par ķirurgu, bakteriologu, imunologu un homeopātu, secināja, ka cilvēka pašsajūta būtiski ietekmē viņa imunitāti, kā arī apzinājās, ka bieži vien nomierinoši vārdi “Nebaidies! Būs labi! Esi drosmīgs! Piedod! Izmet no galvas! Mīli sevi!” ir par maz, lai pacientam palīdzētu. Tāpēc viņš meklēja un atklāja savvaļas augus, kuru dziedinošais spēks spēj atbrīvot mūs no visdažādākajiem postošajiem emocionāliem un prāta stāvokļiem un atjaunot mūsu iekšējo līdzsvaru.

Savu atklājumu – ziedu terapiju – E.Bahs atstāja mantojumā mums visiem, lai ikviens no mums varētu palīdzēt sev pats un lai mēs varētu dzīvot veseli, laimīgi un stipri. Baha ziedu terapija ir vienkārša un droša lietošanā, tāpēc to savas veselības stiprināšanā izmanto miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Šī ir pirmā tik plašā Baha ziedu terapijai veltītā izstāde pasaulē. Krāšņās lielformāta fotogrāfijās ir iespēja apskatīt un iepazīt visus E.Baha atklātos un ziedu terapijā izmantotos augus, to ārstnieciskās īpašības, uzzināt par Baha ziedu terapijas pamatprincipiem, kā arī ārstniecības līdzekļu pagatavošanas metodēm un lietošanu. Tāpat arī izstādes apmeklētājiem ir iespēja lasīt latviešu valodā izdotās grāmatas par Baha ziedu terapiju. Informācija izstādē pieejama latviešu, angļu un krievu valodā.

Izstādi finansiāli atbalsta: Lielbritānijas labdarības fonds “The Twelve Healers Trust”, Ltd “Healing Herbs”, SIA „Ziedu enerģija”. Izstādi Rēzeknē atbalsta: Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” un biedrība “Rēzeknes Māmiņu klubs”. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54535007sec.