Jaungada naktī dodies uz Rēzeknes Festivāla parku!

31. decembrī plkst. 23.00 Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) aicinām Jauno gadu sagaidīt kopā un ieklausīties pareģojumos, kas sagaidāms Ugunīgā Gaiļa gadā.

Vecā gada pavadīšanas un Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu vadīs jautrais Ziemassvētku vecītis un melanholiskā Sniegbaltīte, kuru lomās iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Zane Dombrovska un Mārtiņš Brūveris.

Jaunās, daudzsološās un dziedošās Latvijas Nacionālā teātra aktrises Zanes Dombrovskas pieredzē ir vairākas vadošās lomas muzikālās, dramatiskajās izrādēs un mūziklos. Zane ir arī muzikālā projekta “Saldais” dalībniece un filmējas vairākās kino lomās.

Mārtiņš Brūveris ir Latvijas Nacionālā teātra aktieris, kurš var lepoties ar vairākām vadošajām lomām vietējo un viesrežisoru iestudējumos, dažādu vasaras projektu dalībnieks, īsfilmu un pilnmetrāžas filmu varonis, TV3 skatītājiem noteikti labi zināms kā Gatis no seriāla “Ugunsgrēks”.

Jaunais gads ir jauns sākums un jaunu apņemšanos laiks, Kad staro neredzama maģija, noslēpums un brīnums. Svētku programmā “Jaungada naktī nāc kopā ar mums!” stundas garumā mākslinieki izklaidēs rēzekniešus un pilsētas viesus ar dziesmām, spēlēm un viktorīnām, atklājot, ko sola Sarkanais Gailis, kam un kādās jomās veiksies nākamajās trīs simti sešdesmit piecās dienās. Vakara gaitā sagaidāma arī zīlēšana, konkursi, joki un asprātīgi Jaunā gada pareģojumi. Skatītājus priecēs arī vietējā deju studija “STOPTIME” (vadītāja Liāna Merņaka). Kā ierasts, atskatīsimies arī uz paveiktajiem darbiem Rēzeknē un ieskatīsimies, ko sola Jaunais Sarkanā Ugunīgā Gaiļa gads.

Pasākuma apmeklētāji varēs cienāties ar karstu svētku dzērienu un piparkūkām. Kad sitīs divpadsmit, uzdzirksteļos Jaungada salūts un pēc tam līdz plkst. 01.00 pasākums noslēgsies  disko deju ritmos kopā ar dīdžeju Ēriku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77914214sec.