Ielu deju festivāls «Freestyle Summer 2018» Rēzeknē

30. jūnijā plkst. 11.30 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā (Raiņa ielā 29a) norisināsies ielu deju festivāls “Freestyle Summer 2018”.


Breakdance pasākumi Rēzeknē, piesaistot dalībniekus no citām Latvijas pilsētām, notiek jau vairāk kā 10 gadus. Šogad apmeklētājiem būs iespēja redzēt gan pieredzējušu, gan iesācēju breika deju izpildījumu. Festivāla laikā uzstāsies Ūga (Ausmeņa Records), būs konkursi skatītājiem, dejotājiem, kā arī battle starp pilsētām!


Lai citu deju stilu dejotāji arī varētu piedalīties, būs deju disciplīna 1 vs 1 allstyle, tajās varēs piedalīties ikviens, kuram patīk dejot! Jāpiebilst, ka šogad ciemos būs īpašs viesis no Rīgas, grafiti mākslas aizsācējs Latvijā Vadims Meikšāns jeb Hip-Hop kultūras pasaulē vairāk pazīstams ar pseidonīmu KRYS. Pēc pasākuma tiks atklāts jauns, nebijuša līmeņa grafiti zīmējums pie Rēzeknes Sporta pārvaldes stadiona. KRYS būs arī žūrijas pārstāvis, vērtējot spraigās deju cīņas.


Pieteikties dalībai, kā arī papildus informācija pieejama Facebook grupā “Breiks Rēzeknē” vai zvanot pa tālr. 25439659 (Edgars).


Breakdance (breiks, breaking) ir deja, kas nāk no Hip-hop kultūras, apvienojot sevī gan sportu, gan deju un ietverot elementus no kapoeiras, akrobātikas, kung-fu un citiem sporta veidiem. Breika dejotājiem ir ierasts dejot uz ielām, dažādos pasākumos ar priekšnesumiem un sacenšoties savā starpā Battle veidā.


Nepiemērotu laikapstākļu gadījumā pasākums notiks ARPC “Zeimuļs” lielajā zālē.


Pasākumu atbalsta:

Rēzeknes pašvaldības aģentūra “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, ARPC “Zeimuļs”, SIA “Microlines”, veikborda parks “GoWake”, kebabnīca “Ausmeņa Kebabs”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.76714396sec.