Rēzeknē krāšņi svinēs pilsētas 735. jubileju

No 2020. gada 29. jūlija līdz 2. augustam svinēs Rēzeknes 735. jubileju, kopīgi skaitot laika ritējumu, vērojot pilsētas nianses, lepojoties ar vietējiem cilvēkiem un stāstiem, ieskandinot pilsētas pakalnus un vienojoties svētku sajūtās, atklājot Rēzeknē zināmo par nezināmo, un aizvien raugoties augšup mākoņos un priecājoties par brīnišķīgiem gaisa balonu lidojumiem.

Šogad Rēzeknes svētkus svinēs 5 dienas, ieskandinot ne tikai centra, bet arī pilsētas Ziemeļu un Vipingas mikrorajonus, lai radītu iespēju ikvienam iesaistīties, bet ievērotu valstī noteiktos ierobežojumus, tāpēc aicinām svētku apmeklētājus būt atbildīgiem!

29. jūlijā, trešdien, skaitīs laiku gan tiešā nozīmē, sportojot un pieņemot izaicinājumu kļūt par Rēzeknes olimpieti, gan ienirstot laika ritējumā, un piedzīvojot šodienas un vēstures vēja pieskārienus Rēzeknes pilskalnā.

30. jūlijā, ceturtdien, vēros nianses senākajā pilsētas ielā, paši sevī, mākslas izstādēs un jauniešu muzicēšanā, atklājot jaunos talantus.

31. jūlijā, piektdien, leposimies ar rēzekniešiem, kuri mīl un kopj savu pilsētu, kuri ļauj atbalsoties Rēzeknes vārdam visā pasaulē, un atklāsim 100 zināmus un nezināmus faktus par Rēzekni, kā arī ļausimies priekam par burvīgajiem gaisa balonu lidojumiem.

1. augustā, sestdien, rīta pusē Festivāla parkā atkal skanēs gadatirgus čaboņa, bet svētku koncerti jeb muzikālie pikniki skanēs vienlaicīgi 4 dažādās vietās, piedāvājot katram izvēlēties sev tuvāko adresi, lai izbaudītu vairāku grupu muzicēšanu. Rēzeknē skanēs gan grupa "Pērkons", "Dzelzs vilks", "Credo", "A-Europa", "Borowa MC", "Latgalīšu reps", "Baritoni", 3Live Project (mūziķu trio: DJ [Ex] da Bass, Normunds Piesis, Einārs Latiševs), gan instrumentālais ansamblis "Excelsus" un Rēzeknes mazākumtautību kolektīvi. Tāpat pilsētas debesis un pakalnus iekrāsos gaisa balonu lidojumi un spīdēšana.

2. augustā, svētdien, visi viesi vienosies mūzikā un lūgšanās, kopīgos dārgumu meklējumos un ģimeniskās sarunās.

Daudz laimes 735. jubilejā, rēzeknieši! Daudz laimes katram, kurš sirdī ir rēzeknietis!

Svētku PROGRAMMA mājaslapā rezekne.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27547097sec.