Rēzeknē mudina piedalīties konkursā par skaistāko Ziemassvētku noformējumu

No 6. decembra mirdz Rēzeknes lielā egle Festivāla parkā (Pils ielā 17, Rēzeknē), tāpat gaismu virtenēm būs rotāti koka namiņi un vairākās vietās gar Atbrīvošanas aleju līdz Ziemassvētkiem iedegsies gaismas objekti. Lai Ziemassvētku noskaņa un gaišums Rēzeknē būtu vienojošs, aicinām rēzekniešu izgaismot savus logus, namus un pagalmus, piedaloties konkursā par skaistāko Ziemassvētku noformējumu Rēzeknē!

Konkursā var piedalīties juridiskas un fiziskas personas, izgaismojot Ziemassvētku noformējumā privātmāju, daudzīvokļu māju, uzņēmumu, sabiedrisko, valsts un pašvaldības iestāžu ēku logus, fasādes, pagalmus un priekšlaukumus.

Ziemassvētku noformējumu trijās kategorijās – 1) privātmāju un to pagalmu noformējums; 2) daudzdzīvokļu māju, logu, fasāžu noformējums; 3) uzņēmumu, sabiedrisko, valsts un pašvaldības iestāžu ēku noformējums – vērtēs Rēzeknes domes Kultūras komisija, pievēršot uzmanību noformējuma atbilstībai Ziemassvētku tradīcijām un noskaņai, idejai un tās realizācijai, radošumam un oriģinalitātei pilsētvidē, objekta vizuālā koptēla kvalitātei.

Konkursam par skaistāko Ziemassvētku noformējumu Rēzeknē var pieteikties no 2020.gada 7. līdz 27. decembrim, elektroniski nosūtot aizpildītu pieteikumu (pielikumā) uz e-pasta adresi: [email protected] un pievienojot fotogrāfijas vai video.

Pieteikto objektu vērtēšana notiks 28. un 29. decembrī, uzvarētāji katrā kategorijā saņems balvas – suvenīrus ar jauno Rēzeknes logo, Latgales keramiķu darbus un svētku tortes, tāpat žūrija varēs piešķirt arī simpātiju balvas. Uzvarētājus paziņosim Rēzeknes domes lapā rezekne.lv un pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” facebook lapā, bet dāvanas nodosim droši un sazināsimies ar katru uzvarētāju individuāli.

Konkursa skaistāko Ziemassvētku noformējumu Rēzeknē nolikums piesaistnē un mājas lapā rezekne.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Līvānu TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55370712sec.