Gulbenē izskanēs «The Sound Poets» akustiskais koncerts

9.decembrī plkst. 18.00 Gulbenes kultūras centrā grupas "The Sound Poets" akustiskais koncerts "Joprojām". Biļetes 12, 15 un 18 EUR pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Latviešu grupa „The Sound Poets” decembrī turpinās pavasarī veiksmīgi aizsākto akustisko koncertu sēriju „Joprojām”. Gada nogalē apvienība ar pieklusinātu koncertu sirsnīgā gaisotnē uzstāsies arī Gulbenes Kultūras centrā.

„Man pašam ir lauki Latgalē, bet Gulbene ir vieta, kur vienmēr – jau izsenis – esmu piestājis pa ceļam, kad puse no distances uz laukiem jau veikta. Taču visskaidrāk atmiņā palikuši koncerti – gan Kultūras centrā ar kori „Kamēr”, gan kopā ar Rēziju Kalniņu – Gulbenes evaņģēliski luteriskās baznīcas telpās pērn Ziemassvētku laikā. Ārā auksts, taču kopā ar klausītājiem un mūziku – mājīgi. Šajā decembrī Gulbenes Kultūras centrā atgriezīšos kopā ar „The Sound Poets”, ar mūsu pašu materiālu, mūsu dziesmām, kuras izpildīt vienmēr ir vislielākais gandarījums, ” par gaidāmo koncertu stāsta grupas vokālists Jānis Aišpurs.

„Joprojām” koncerts Gulbenes Kultūras centrā izskanēs 9. decembrī, savukārt 1. decembrī grupa viesosies Alūksnes Kultūras centrā, 2. decembrī Latgales vēstniecībā "Gors", 3. decembrī koncertzālē "Valmiera", 8. decembrī Talsu Tautas namā, 10. decembrī Smiltenes pilsētas Kultūras centrā, 15. decembrī Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars" un 16. decembrī Bauskas kultūras centrā. Rīgā grupa uzstāsies 5. decembrī atjaunotajā VEF Kultūras pilī.

„Esam priecīgi atkal doties ceļā pie saviem klausītajiem visā Latvijā. Priecīgi, jo atkal satiksimies ar viņiem tik ļoti tuvā un personiskā gaisotnē, lai dalītos mūsu muzikālajos stāstos. Priecīgi, jo atmiņās vēl spilgti saglabājušies emocionālie mirkļi no „Joprojām” pavasara koncertu sērijas, kurā klausītāji mūs lutināja ar savām emocijām, gavilēm, ovācijām, kādai klusai asarai vai vienkārši patiesiem klusuma brīžiem pēc dziesmas pēdējā akorda, lai vēl mirkli uzkavētos tajā īpašajā sajūtā, ko visi kopā spējām uzburt,” sajūtās dalās grupas mūziķi.

Koncertu sērijā „Joprojām” „The Sound Poets” izpilda materiālu no visiem grupas albumiem īpaši aranžētās, akustiskās versijās. Pavasarī ar šo programmu mūziķi apceļoja visu Latviju ar 15 koncertiem, no kuriem lielākā daļa bija izpārdoti, saņemot cildinošas atsauksmes no klausītājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39518499sec.