Stāmerienas pili var iepazīt virtuālās ekskursijas laikā

No šī gada jūnija sāksies Stāmerienas pils jumta un fasādes atjaunošanas un restaurācijas darbi, līdz ar to apmeklētājiem tā būs slēgta. Tomēr Stāmerienas viesiem joprojām tiek piedāvāta iespēja apskatīt pili un tās apkārtni, bet virtuālajā ekskursijā – “Iepazīsti Stāmerienas pili”.
Apskatot tās tagadējo fasādi no dažādiem skatupunktiem, variet redzēt pils krāšņumu, kas ir atzīta par vienu no interesantākajām eklektisma stila celtnēm Latvijas muižu apbūvē. Virtuālās ekskursijas laikā no putna lidojuma apskatiet Vecstāmerienas apkārtnes ainavas – Pogas un Stāmerienas ezeru, un tuvumā esošās bijušās muižas ēkas.
Redzot istabas, kas līdz šim nav bijušas apmeklētājiem pieejamas, uzziniet dažādus faktus par pils vēsturi un tās saimniekiem – baronu fon Volfu dzimtu. Virtuālajā ekskursijā redzamie 360 panorāmas skati, dod iespēju sajust pils skaistumu un varenību.
Virtuālā ekskursija ir pieejama Tūrisma informācijas centrā “Stāmeriena”, kas tagad atrodas Stāmerienas tautas namā, Vecstāmerienā (pretī Stāmerienas Sv. Ņevas Aleksandra pareizticīgo baznīcai), un ir maksas pakalpojums.
Tūrisma informācijas centrs “Stāmeriena” ir atvērts katru dienu no plkst. 9:00 līdz 19:00 un, papildus virtuālajai ekskursijai, tiek piedāvātas arī ekskursijas gida pavadībā pa pils apkārtni. Kā ierasts, variet saņemt arī nepieciešamo informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Gulbenes novadā un citviet Latvijā, kā arī iegādāties suvenīrus. Tālrunis uzziņām: +371 25755784, e-pasts: [email protected]. Informāciju par virtuālo ekskursiju variet atrast arī www.visitgulbene.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14045906sec.