Uz Gulbenes pilsētas svētkiem no Rīgas dosies īpaši norīkots vilciens

2020. gada 25. jūlijā ir norīkots speciāls vilciens Rīga – Madona – Gulbene, kas no Rīgas startēs pulksten 8.02 un atpakaļ no Gulbenes dosies pulksten 18.35.

No 24. līdz 26. jūlijam noritēs Gulbenes Pilsētas svētki, un Gulbenes novada pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" ir sagatavojusi īpašu piedāvājumu šī reisa pasažieriem. Atliek vien izvēlēties vienu no trim iespējām!

1. Izzinoša orientēšanās spēle "Atklāj Gulbeni no jauna!", izmantojot mobilo lietotni "Actionbound", un Pilsētas svētku aktivitātes.

2. Velomaršruts, iekļaujot abus Gulbenes vēsturiskos centrus. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās līdz 22. jūlijam pa tālruni 26557582. Iespēja nomāt velosipēdus.

3. Ekskursija ar autobusu, apskatot pilsētas un novada tūrisma objektus: ekskursija izglītojošajā un interaktīvajā centrā "Dzelzceļš un Tvaiks", brauciens ar Gulbenes-Alūksnes bānīti līdz Stāmerienai, pikniks pie kafejnīcas "Sonāte" (uz ugunskura gatavots ēdiens, līdzpaņemtas uzkodas), ekskursija pa Stāmerienas pili, "Pudeļu dārzs" Litenes pagastā, atgriešanās Gulbenē, brīvais laiks. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās ekskursijai līdz 22. jūlijam pa tālruni 26557582.

Informāciju par vilciena reisiem un pieturām, kā arī iegādāties biļeti iespējams no 16. jūlija Pasažieru vilciens mobilajā lietotnē un mājaslapā pv.lv.

Vairāk informācijas par atpūtas iespējām un biļešu cenām Gulbenes pilsētā var uzzināt www.visitgulbene.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45581198sec.