5 ieteikumi kā veiksmīgi izvēlēties viedtālruni ceļošanai

Nenoliegsim, viedtālrunis ir kļuvis par svarīgu mūsu dzīves sastāvdaļu. Ar tā palīdzību iespējams darīt gandrīz visu – pat rezervēt aviobiļeti. Turklāt viedtālruņos eksistē daudz dažādu aplikāciju, kas noderēs ceļošanai. Ne mazāk svarīga ir fotokamera, kas palīdz iemūžināt ceļojuma skaistākos mirkļus, un tieši tādēļ viedtālrunis var kļūt par jūsu labāko draugu tuvos un tālos ceļojumos. Ko ņemt vērā, izvēloties viedtālruni, lai tas kļūtu par neatsveramu palīgu ceļojumos, iesaka tūrisma aģentūra Latvia Tours.  

Papildus atmiņas apjoms

Ne mazsvarīgs kritērijs ir atmiņas apjoms. Nekas tā nevar sabojāt noskaņojumu ekskursijas laikā kā uzraksts telefonā - ,"Atmiņa ir pilna’" un apziņa, ka vēl tik daudz interesantu mirkļu varētu iemūžināt, bet žēl dzēst iepriekšējās fotogrāfijas. Noteikti būtu jāizvēlas telefons ar pietiekamu atmiņas apjomu un iespēju ievietot papildu "microSD" atmiņas karti, tā palielinot lietotājam pieejamo datu krātuves ietilpību, ļaujot uz ilgu laiku saglabāt fotoattēlus un video.

Pašbilde ūdenī

Daļai tūristu lielisks ceļojums asociējas ar laisku atpūtu pludmalē pie jūras. Bērniem patīk spēlēties baseinā, savukārt jaunieši neiztiek bez saulainas pašbildes pludmales smiltīs.  Tādēļ būtiski ir izvēlēties viedtālruni, kas ir aprīkots ar ūdensizturīgu korpusu un ir aizsargāts no putekļiem. Tā ceļotājiem nav jāuztraucas par viedtālruņa nejaušu iekrišanu baseinā vai pludmales smiltīs. Izvēloties viedtālruni, būtiski pievērst uzmanība arī tam, vai telefonu var lietot uzreiz pēc saskares ar ūdeni, piemēram, vai ir iespējams izsaukt taksometru lietus laikā.  

Vienmēr uzlādēts telefons

Ceļojot jūs ne vienmēr varat būt pārliecināti par vietu, kur būsiet. Dažkārt lidostās kontaktligzdas jau ir aizņemtas vai nepietiek laika telefona pilnīgai uzlādei. Tādēļ ir svarīgi, ka viedtālruni var lietot ilgāk ar vienu uzlādi vai ideālā gadījumā telefonam ir bezvadu uzlādes iespēja. Viedtālrunis ar lielāku akumulatoru ļauj stundām ilgi skatīties iecienītākās TV pārraides un klausīties mūziku, piemēram, gaidot nākamo reisu vai kliedējot garlaicību vilcienā.

Ātra fokusēšanas funkcija labākam attēlam

Mūsdienu tehnoloģijas ir tik ļoti attīstījušās, ka, lai uzņemtu perfektas ceļojumu bildes, nav nepieciešams stiept līdzi profesionāla fotogrāfa aprīkojumu. Izvēloties ceļošanai piemērotu viedtālruni, ir jāatceras, ka ne vienmēr būs piemēroti apstākļi fotografēšanai, tādēļ iesakām viedtālruņus ar ātrākas fokusēšanās funkciju un palielinātu matricas gaismjutību, kas ļaus uzņemt labākus attēlus zema apgaismojuma apstākļos. Ceļojumos ir pārbaudīts, ka ar Samsung Galaxy S7 viedtālruni ir iespējams uzņemt labas kvalitātes attēlus gan krēslainā kūrorta istabā, gan naksnīgā pludmales ballītē vai pat pazemes alā.

Fiksētas kustības

Ceļojumos bieži vien tiek apmeklēti dažādi kultūras pasākumi, atrakciju parki vai festivāli, kuros kustība ir nepārtraukta. Viedtālruņi, kas labi nofiksē kustībā esošus attēlus, ļaus iemūžināt ainas no baleta izrādes, Brazīlijas karnevāla dejām vai iecienītākā mūziķa priekšnesuma. Ieteicams kustībā esošos objektus iemūžināt panorāmas attēlos, tādējādi, radot video efektu.

Pareizi izvēlēts viedtālrunis un ceļošanai noderīgas aplikācijas ļauj samazināt arī ceļojuma somas ietilpību – līdzi nav jāņem ne fotokamera, ne kartes, ne vārdnīcas. Turklāt atbilstošas aplikācijas informē par interesantākajiem apskates objektiem vai gardākajiem ēdieniem, lai kur jūs būtu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13698506sec.