Uzzini pieredzējušu ceļotāju ieteikumus veiksmīgam ceļojumam

Ceļošanā ļoti svarīga ir plānošana un dažādi praktiski knifi, kas ļauj ceļot vieglāk un bez papildus stresa. Jo biežāk cilvēks ceļo, jo vairāk pats laika gaitā apgūst dažādas lietas, kas palīdz ātrāk un vieglāk sagatavoties ceļojumiem. Taču, lai mazāk pieredzējušajiem ceļotājiem nebūtu jāiztiek bez šādiem praktiskiem knifiem, šeit ir apkopoti daži padomi, kas palīdzēs ikvienam.

Iegādājies čemodānu, kas derēs jebkuram ceļojumam

Neskatoties uz to, cik ilgs būs plānotais ceļojums, būtu lietderīgi ceļot tikai ar vienu čemodānu. Pat, ja plānotais ceļojums  būs vairākas nedēļas garš, mazāks bagāžas daudzums radīs mazāk problēmu. Kaut gan sākumā šāds ieteikums varētu šķist neiespējams, ar laiku tas palīdzēs disciplinēt sevi un ceļojumos ņemt līdzi tikai pašu nepieciešamāko vai tikai tos apģērbus, ko patiešām ceļojuma laikā uzvilksi.

Paņem līdzi digitālos svarus

Pārāk liela bagāža var novest pie lieliem naudas sodiem vai papildus piemaksām biļetei. Lai izvairītos no šādām problēmām, ieteicams iegādāties digitālos svarus, kas palīdzēs kontrolēt bagāžas apjomu. Svari ir apmēram korķu viļķa lielumā un tos ir viegli izmantot. Pirms došanās uz lidostu būtu lietderīgi nosvērt savu bagāžu un pārliecināties, ka tā sver mazāk, kā atļautais svars to pieļauj. Tādējādi bagāžā būs vieta suvenīriem, ko vēlies atvest no sava ceļojuma.

Ņem līdzi universālus apģērba gabalus

Kaut gan pastāv liels kārdinājums un vēlme ceļojumā ņemt līdzi drēbes, ar kurām izcelties apkārtējo vidū un skaisti izskatīties, labāk tomēr dažādos braucienos līdzi ņemt universālus apģērba gabalus. Arī šāds kravāšanās veids palīdzēs ietaupīt naudu, ko nāktos maksāt par lielu bagāžu. Kā arī, ja līdzi ir vairāk apģērbu, kas ir universāli un labi izskatās kopā ar teju jebkuru citu apģērbu, ir vairāk iespēju, kā šos apģērbus variēt. Ceļojumos vienmēr līdzi var paņemt vismaz vienu šalli, jo lielas šalles lidmašīnā var izmantot kā pledus, pludmalē kā sava veida svārkus, bet ikdienā šalle tavam apģērbam pievienos krāsainu akcentu.

Pirms lidojumu uzlādē visas ierīces

Pirms došanās ceļā uzlādē visas savas ierīces un noliec blakus somai, naudas makam vai atslēgām, lai ejot ārā no mājas kaut ko nejauši neaizmirstu. Ja, atrodoties lidmašīnā, gan viedtālrunis, gan planšetdators būs uzlādēts, pastāvēs mazāka iespējamība, ka visu lidojuma laiku nāksies garlaikoties.

Esi pieklājīgs, kad runā ar viesnīcas personālu

Kaut gan šis ieteikums varētu šķist pašsaprotams, tomēr vērts atcerēties, ka pret jebkuru viesnīcas darbinieku jāizturas laipni. Īpaši svarīgi tas ir tad, ja vēlies kaut ko mainīt savā rezervācijā. Ja uzvedīsies, kā viesnīcas sapņu viesis – būsi pieklājīgs, bet tajā pat laikā arī tiešs un skaidri izsacīsi savu lūgumu, arī viesnīcas personāls pret tevi attieksies laipnāk un centīsies palīdzēt, kā vien iespējams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38494802sec.