Uzzini, kā vienā rokas bagāžā salikt 100 ceļojumam vajadzīgas lietas (video)

Šķiet, lielākajai daļai zināma satraucošā sajūta, kad pirms ceļojuma jāsakravā koferis ar svarīgākajām un nepieciešamākajām lietām. Tomēr bieži vien līdzi ņemamās lietas neaprobežojas tikai ar lietām, ko patiešām vajag, bet arī tādām, kuras tikai iespējams, kaut kad, kaut kur, varbūt noderēs.

Kādā pētījumā noskaidrots, ka sievietes labsajūta ceļojuma laikā mērojama ar aptuveni 100 līdzi ņemamiem objektiem, kas rada sajūtu – viss nepieciešamais ir līdzi.

Aktrise un ceļotāja Reičela Granta populārajā video vietnē youtube.com dalās ar padomiem, kā samērā nelielā rokas bagāžā ievietot vairāk kā simts objektus, no kuriem 23 ir apģērbi, 4 pāri apavu un citas lietas – aksesuāri, kosmētika u.tt.

Viņas padomi iespējami ar dažādu palīgmateriālu izmantošanu, piemēram – elastīgajām saitēm, šķidrumiem paredzētajiem plastmasas maisiņiem, kā arī mīksta un viegla materiāla kastītēm, kurās var salikt sīkākus priekšmetus.

Pirmais Reičelas padoms ir drēbes pakot, tās cieši sarullējot. Pēc tam tās jāievieto plastmasas maisiņos, tādējādi tas kompakti saspiežot, neļaujot tām izritināties. Savukārt zeķes sieviete sarullē un ievieto apavos, kurus pēc tam kompakti sasien ar elastīgajām saitēm vai gumiju.

Reičela iesaka līdzīgu materiālu un izmēru apģērbus pakot kopā, ievietojot tos kastītēs. Kofera apakšā sieviete iesaka likt smagākos priekšmetus, kas sakomplektēti iepriekšminētajās kastēs, bet virsū – vieglāka svara lietas ar neordinārām formām.

Reičela gan brīdina, ka tik ļoti cieši sapakotām apģērba detaļām pēc lidojuma noteikti būs vajadzīgs gludeklis, tādēļ, ja kāds vēlas papildināt 100 lietu sarakstu un bagāžas svars to pieļauj, gludeklis noderēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3810029sec.