Pieci noteikumi, ko no rītiem ievēro veiksmīgi cilvēki

Vai tu zināji, ka tas, kā tu pavadi sava rīta pirmo stundu, var pamatīgi iespaidot visu tavu dienu? Ir veikta aptauja, kurā pasaulē veiksmīgi un laimīgi cilvēki atklāja savu ik rīta rutīnu. Zemāk ir apkopotas piecas populārākās lietas, ko pirms dienas gaitu uzsākšanas būtu jāpaveic, lai diena izdotos.

Rīta vingrošana

No rīta ir jāpamodina ne vien prāts, bet arī ķermenis. Bieži vien tieši ķermeņa mundrumam ir nozīmīgāka loma tajā, kā aizritēs tava atlikusī diena. Pastaipies uz jogas paklājiņa, izej paskriet, apmeklē sporta zāli, izbrauc kādu līkumu ar velosipēdu – tie ir tikai daži varianti, kā no rīta varētu sevi fiziski „uzlādēt”.

Ēd veselīgas brokastis

Padomā par to, kas ietilpst tavā rīta ēdienkartē. Tieši brokastis ir dienas svarīgākā ēdienreize, tāpēc parūpējies par to, lai ķermenis uzņem visas tam nepieciešamās uzturvielas. Sāc savu dienu ar gardu auzu parslu putru, vārītām olām, salātiem, dārzeņu smūtiju vai svaigi spiestu sulu. Tas pavisam noteikti palīdzēs tev pamosties un labāk koncentrēties darbiem jau no paša rīta.

Pārbaudi e-pastu

Kamēr daudzi uzskata, ka e-pasta kastītes iztīrīšanas un pārbaudīšanas darbi ir jāatstāj pēcpusdienai, tikpat daudzi uzskata, ka ar to diena ir jāsāk. Ir svarīgi jau no paša rīta pārbaudīt, vai nav ienākuši kādi svarīgi ziņojumi, tādējādi labāk saplānojot savu dienu. Ja nu dienas gaitā tev ir jāatrod kāds svarīgs ziņojums, vieglāk to būs izdarīt, ja visas spama ziņas būs izdzēstas jau no rīta.

Uzstādi dienai galveno mērķi

Kad elektroniskā pastkastīte ir iztīrīta, ir jāķeras pie galvenā dienas mērķa uzstādīšanas. Nevajag darbā skriet un ķert simts lietas vienlaicīgi. Ir jāsaprot, ko tu vēlies sasniegt dienas beigās. Kas darbā ir galvenās lietas, kas jāizdara, un kuras var atlikt uz citu dienu. Plānojot var paveikt vairāk.

Uzraksti dienai plānu

Kad lielais dienas mērķis ir nosprausts, neaizmirsti arī par visām mazajām sadzīves lietām, kas jāizdara. Aiznest drēbes uz ķīmisko tīrītavu, aizvest suni pie vetārsta, apciemot vecākus... Uzraksti plānu, un tādējādi tu neko neaizmirsīsi izdarīt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Restorāns PRIMAVERA
,


Valmieras TIC
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80602598sec.