Ieteicamie ceļojumu galamērķi ģimenēm ar gandrīz pilngadīgiem bērniem

Ģimeņu kopīgo ceļojumu tendences mainās līdz ar bērnu vecumu. “Family Travel Association” 2015. gada veiktajā pētījumā noskaidroja, ka 41% no intervētajiem ASV vecākiem atzīst - ceļošanai labs laiks sākas, kad bērni sasniedz 17 gadu vecumu un kļūst patstāvīgi. Zemāk ir aplūkoti vairāki galamērķi tieši šādām ģimenēm.

Itālija

Itālija ir viens no galamērķiem, kuru ieteicams apceļot ar pieaugušiem bērniem. Garas ēdienreizes, kā arī sarunas pie salda vīna glāzes ļauj ģimeņu pārstāvjiem ieklausīties vienam otrā. Apburošās pilsētas, tādas kā Roma un Florence, var iedvesmot ģimeni uz atmiņā paliekošām sarunām. Ģimenei arī ieteicams pavadīt lielisku laiku kopā, apmeklējot Itālijas muzejus un aplūkojot neaizmirstamo arhitektūru.

Ceļojums ar kruīza kuģi

Kruīzu ceļojumi ļauj ģimenēm kopīgi pavadīt laiku uz noteiktas robežas platformas, kamēr ģimenes pārstāvji var nodarboties ar saviem hobijiem. Pirms ceļojuma ieteicams ģimenei savstarpēji pārdomāt galvenos ceļojuma iemeslus, kā arī pielāgoties katra ģimenes pārstāvja interesēm.

Bahamas

Karību salas ir pazīstamas ceļotājiem ar iespēju apmesties greznā villā. Villas stila ēkas kļūst plašāk populāras starp ģimenēm, kas aktīvi ceļo. Ģimenes var pielāgoties vietējiem iedzīvotājiem, apmeklējot vietējo pilsētu tirgus un veikalus. Vairākas kūrortu valstu viesnīcas seko līdzi šai tendencei, piedāvājot mājīgas un izsmalcinātas iespējas laika pavadīšanai ģimenes lokā.

Dominikāna

Valsts, kas atrodas Karību salu reģionā, piedāvā ceļotāju ģimenēm apmesties krāšņos kūrortos pie Karību jūras. Šāda tipa ceļojumi sniedz iespēju ģimenes pārstāvjiem koncentrēties citam uz citu, kamēr tie kopīgi izbauda skaistos dabas skatus un brīvo laiku balto smilšu pludmalēs.  

Dienvidāfrika

Ceļošana līdz galamērķiem, kas sniedz plašu piedzīvojumu pieredzi, dāvā ģimenēm apvienot viņu atšķirīgās intereses. Dienvidāfrikā ģimenēm iespējams aplūkot pludmales, kalnus, slavenus vīna dārzus, ēdnīcas un aizraujošus muzejus.

Havaju salas

Havaju salas ir pazīstamas ar savu elastību - no salas uz salu var pārvietoties ar prāmjiem, kruīzu kuģiem un lokāliem lidmašīnu lidojumiem. Salas Maui, Oahu, Kauai tiek uzskatītas par populārām tūristu vietām. Šajās salās ceļotāji var izbaudīt lielisku kulināriju, burvīgas pludmales, kā arī dažādus piedzīvojumus - lidojumus virs Maui salas un zirgu izjādes netālu no gleznainiem lietus mežiem.   

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Valmieras TIC
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14943695sec.